• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo suwak cudny, Igi widać że zadowolony i przejęty Świętym Mikołajem :-)

Ania ojej, to kiepsko z tym telewizorem. U nas kiepsko z laptopem - internet na innych laptopach działa, na naszym nie:wściekła/y:

U nas szał zakupowy od jakiegoś czasu już, ale ja nic nie kupuję, chyba dopiero w niedzielę pojadę po prezenty i jakieś tam jedzenie.
Ech szkoda gadać. Do tego A w wigilię do wieczora w pracy (!!!), mówię Wam, odechciewa się.

cleo, super suwaczek !
enta, odpoczynku zycze
dziunka, to juz szostki wychodza?? musze mojej w paszcze zagladnac,ale tam chyba jeszcze nic sie nie dzieje. a swieta moze i skromne, ale wazne, ze bedziecie wszyscy razem, bo to najwazniejsze :tak:
ania, wspolczuje awarii telewizora, ja nie ogladam,ale mloda by sie zaplakala be z ceebbies
ana, duzo snu dla ciebie od mikolaja :-)
martolinka, ja zaczne czuc swieta, jak zaczne gotowac i piec:tak:

przepraszam, ze ja tak malo pisze, jakos wydaje mi sie,ze nie mam za bardzo o czym , ale zawsze bardzo chetnie was czytam :tak:
w tym roku zachcialo mi sie prawdziwej choinki, ubieralam ja kilka godzina, a rano znalazlam na ziemi, dywan zalany, eh... okazalo sie,ze pien byl za krotki i nie dochodzil do konca stojaka i musielismy obciac kilka galezi,zeby to naprawic. najbardziej mi szkoda moich aniolow z masy solnej, ktore w tej wodzie namokly i sie zniszczyly... bede musiala robic nowe, ale to juz chyba za rok.
ze zlych wiesci to chlopak, u ktorego mieszka moja dobra przyjaciolka, wczoraj mial wypadek i nie zyje, 21 lat. ja go znalam tylko przelotnie, ale ona bardzo przezywa, jeszcze ja prosili o identyfikacje zwlok,ale nie poszla. jego rodzice przyjechali i ona im pomaga wszystko zalatwiac. zbieramy pieniadze, bo transport ciala £2000. poza tym, dom wynajmowal on, wszystkie rachunki na niego,a jej troche na lewo podnajmowal, wiec nie wiadomo,co z mieszkaniem. nie znasz dnia ani godziny...

z wiesci humorystycznych, dzis odezwal sie do mnie na fb brat mojego ex narzeczonego z pl, sprzed 8 lat, i probowal sie ze mna umowic, bo zawsze mu sie podobalam :szok: wszystko ok, tylko on jest ode mnie 9 lat mlodszy:szok::confused2: szczerze, to bylam pewna,ze zartowal,ale on twierdzi,ze bedzie na mnie czekal i jak nie wyjdzie mi z moim to mam mu dac znac. :confused2: rozbawil mnie

reklama
Cze
ja się tam odzywam... nie wiem co u Was dziś;-), koniec świata to my mamy w pogodzie, -11 powala na kolana:-D Poza tym spać się chce, może jutro się wyśpię, a jak będzie dziś koniec świata to wreszcie odpocznę.;-):-D
Taki czarny żart z rańca.;-):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry