• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
kilolku, faktycznie szybko zlecialo, przeciez niedawno sie urodzila ! :tak:
ana, u mnie tez kupa sprzatania zostala, bo co posprzatam, to mloda zaraz rozwali.
gotowanie zaczynam jutro, dzis tylko piernik staropolski, ktory musi zmieknac, i cwikla. a reszta od jutra.zakupy juz mam, tylko w pon dokupic pieczywa i mleka dla mlodej

cleo, zdrowka
moja tez zakatarzona, i kaszle, katar zmienil sie w zielony, balsamu nie chce. szczerze, to jej sie nie dziwie, bo jest okropny. jak znajdziecie jakis sposob na podawanie dzieciom,zeby chcialy to brac, to koniecznie napiszcie :tak:
ja pije, dzis chyba 3ci dzien, rano i wieczorem, dobrze jest nalac wczesniej i odstawic np na godz, wtedy spirytus troche odparuje i jest nieco latwiej przelknac.

uhh ja byłam w biedronce na ostatnich zakupach. Wybrałam taka mała, na obrzeżach jak ja to mówię "wiejską" ale tłum był tak samo wielki tylko może bardziej nieokrzesany :eek: glowa mnie rozbolała i połowy rzeczy nie kupiłam i trudno albo sie dokupi w osiiedlowym spozywczaku w poniedziałek gdzie zamówilam chleb na święta wiec isc trzeba albo nie bedzie, kit z tym.

Hello,
korzystając, że mój przy desce do prasowania, a dziewczynki śpią, wstąpiłam troskę na BB:-)
i za pamięci:

DSCF5506.jpg

U nas choinka stoi, prezenty kupione ale nie popakowane, pierniczki upieczone, moczka właśnie stygnie i posprzatne tak po łebkach..i to tyle na chwilę obecną;-)

A co u Was dziewczyny?:-)

Hej!
U mnie posprzątane, choinka ubrana, nic nie szykuję na szczęście, bo wyjeżdżamy, Martysia śpi, a ja chyba za moment wskoczę do niej, bo zmęczona jestem, nadal źle się czuję :( chłop pewnie wróci nad ranem albo w nocy to niech śpi u młodej w pokoju :laugh2:a co taka zołza jestem! zostawił mnie biedną chorą, to niech teraz się męczy na łózku Martysi :-D

Oj Gawit, zdrówka kochana!!!
Banana, moczka, to taka hm....jak to nazwać?..."zupa" owocowa, zagęszczana przetartym piernikiem, z bakaliami, ja np. dodaję jeszcze gorzką czekoladę i budyń czekoladowy,żeby było gęstsze..gotuję na kompotach z wiśni, agrestu i śliwki.. - jak dla mnie pycha!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry