• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Gosiaczek moja Julia kiedyś jak i Asia teraz zawsze rano płacz że do przedszkola nie chcą, a po południu zero chęci na pójście do domu:-D ale to prawda - można się nieźle zestresować;-)

Dzisiaj święto - Asia poszła do przedszkola bez histerii!!! Jupiii!!!! Dobrze jej zrobiła ta miesięczna przerwa :-) Bo w grudniu było tylko gorzej i gorzej a tu coraz lepiej :-)

Może uda mi się dziś wątki jakies ponadrabiać.

Witajcie

Dziunka super, ze jesteś :)

Dziewczyny mój Oli jest Z A K O C H A N Y !!!
Wczoraj podobno obudził się rano i owa dziewczynka z kropeczkami (kropeczki podobno miała z tyłu na pleckach) towarzyszyła mu w myslach cąły dzien. Mąz miał zawieźć Olinka do teściow i miał jechac z teściową do kina ale Oli tak chciał szukac dziewczynki, że pojechali wszyscy razem do W-wy pociągiem, tata z babcia poszli do kina a Oli z dziadkiem szukali dziewczynki. Oliskowi nie mozna wmowic było, ze dziewczynka mu się przysnila, wiec szukali jej, nawet maila napisali, podobno Oli wszystko dziadkowi dyktował. W domu tylko o dziewczynce mówił, a wieczornego lizaka zostawił dla dziewczynki, pizzę też :-D Był tak wiarygodny i słodki w swoich opowieściach o dziewczynce, że gdybym mogła sprowadziłabym mu taką samą jaka mu się sniła, żeby tylko był szczęsliwy :-D

Miłego dnia Wam zyczę :-)

Hej
Martolinka u mnie Lena nie reaguje wogole na paracetamol wiec jesli daje jej cos p/bolowego to tylko z ibuprofenem. Teraz kupilam a raczej mama mi przyslala Camilie i mam nadzieje ze nam pomoze bo Dentinox tez nie pomagal ostatnio :(
Aza zdrowka dla Konradka i trzymam kciuki zeby sie drgawki nie pojawialy ;) to ja tez czekam na fotki ciuszkow dlA mojej malej
Dziunka witaj po przerwie :)
Kuba mial kontrole u dentysty w ramach bilansu 3 latka no i niestety sa dziurki i kolejna wizyta przed nami na szczescie zapisali nas do polki to dogadamy sie bez problemu :)

Witajcie,
dziś nocka dużo lepiej. Tylko 2 pobudki na mleko więc norma;-)w dzień też zupełnie inne dziecko.
M jedzie dziś po kolędzie z sąsiadem do Wieżycy na narty. Niech sie trochę od żony uwolni;-)
do mnie przychodzi siostra i sobie poplotkujemy
W piecu właśnie mam sznycle z indyka nadziewane fetą i szpinakiem. Mniam
Odnośnie jedzenia -Mama Marcela pisałaś nam często jakie smakołyki gotujesz na obiadek a ostatnio posucha - szukam inspiracji;-)
Aza daj znać mi również jakie masz ciuszki- rozmiar 74-80:tak:
Ania ile Lena ma już ząbków?

Moja babcię przed chwilą zabrało pogotowie :-( wymioty i krwista biegunka :baffled: ale jakie niemiłe chamy, mowię Wam, cos okropnego. Pretensję mieli, ze musieli przyjechac i mówią do babci ze ona ma zadecydowac czy chce jechac do szpitala, bo oni nie wiedza ile tej krwi było i babcia powinna okreslić na kubki ile kubków krwi stracila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry