MONIA-AREK
Fanka BB :)
Faktycznie, wybaczcie, że tu zawracalam glowe posciela, zamiast na odpowiednim do tego linku. Jakos nie zagladam na inne za czesto i nie wdpadlo mi to do głowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie nie. cały czas noszę zupełnie płaskie buty. już od x lat! a może powinnam nosić na tym podwzyższeniu, to by mnie nie bolały?gawit a zmieniałaś obuwie? chodzi mi o to czy nie zaczęłaś nosić kalpeczek albo jakiegoś obuwia na całkiem płaskiej podeszwie?
pamiętajcie dla nóżek żeby obuwie zawsze miało mały obcas a klapki podwyższenie na pięcie
Witam
przynosze dobre wiesci
dzis mialam polowkowe usg i bylo super.na dodatek moj maz byl ze mna :-)
dzis zaczelam 22 tydzien dzidzia ma ok 20cm i 390g wagi,ma wszystkie narzady na miejscu a serduszko bije jak dzwon
prosilam lekarza aby nam nie zdradzal plci i jak juz najechal na to miejsce to kazal na nie patrzec ale moj maz z ciekawosci zagladal ;-)lecz i tak nic nie dostrzegl
jestem szczesliwa i mam nadzieje ze juz nic zlego sie ne wydarzy i ze ze spokojem dotrwam do konca i bede mogla cieszyc sie narodzinami:-)
weri serdecznie gratuluje corci,to wspaniala nowina:-)
gie-oska czy masz jakies wiadomosci od dudziakowej?
moja coreczka ma okolo 360 gram a jak zapytalam lekarza wczoraj jak duza jest pokazal rekami o gdzies taka i powiedzial ze juz sie nie da dokladnie zmierzyc
a twoja ma okolo 20 cm to jak to jest?
no właśnie nie. cały czas noszę zupełnie płaskie buty. już od x lat! a może powinnam nosić na tym podwzyższeniu, to by mnie nie bolały?
na szczescie ja urodzilam dwa razy i nic takiego mi sie nie przytrafilo i mam jak narazie wszystkie
choc lekarka mi powiedziala jak mialam 13 lat....ze jedynka mi wypadnie podczas ciazy-bo mam ukruszona i dorabianego kawalek zeba
teraz tez panikuje bo jak to tak bez zebow
no ale powrot do tematu...jak myslicie chyba nic maluszkowi nie bedzie od dodatkowego picia calcium i magnesu...bo niestety na wizyte musze czekac do 3 lipca...a mnie tak bola te nogi jak jasna chole...:-(ps.zylakoe zadnych nie mam..i obuwi tez raczej nie zmienialam(raz tylko ubralam klapki bez obcasu..Super wieści! 20cm? gdzie to się nam mieści dziewczyny. Ja też się nie mogę doczekać aż mój mąż w końcu wybierze się ze mną na usg.Witam
przynosze dobre wiesci
dzis mialam polowkowe usg i bylo super.na dodatek moj maz byl ze mna :-)
dzis zaczelam 22 tydzien dzidzia ma ok 20cm i 390g wagi,ma wszystkie narzady na miejscu a serduszko bije jak dzwon
prosilam lekarza aby nam nie zdradzal plci i jak juz najechal na to miejsce to kazal na nie patrzec ale moj maz z ciekawosci zagladal ;-)lecz i tak nic nie dostrzegl
jestem szczesliwa i mam nadzieje ze juz nic zlego sie ne wydarzy i ze ze spokojem dotrwam do konca i bede mogla cieszyc sie narodzinami
Klaudzia ja miałam w poprzedniej ciązy tak że puchły mi nogi jedyny sposób jaki słyszałam to poleżeć z nogami ułożonymi wyżej i są kremy chłodzące do stóp może poszukaj gdzieś w sklepach kosmetycznych albo w aptece.
Patrzcie ją.... - następna....nie no jasne, jestem laską w rozmiarze 46 :-);-)
mazy mi sie powrót do 36, albo chociaż 40

wydaje mi się, że ani calcium ani tym bardziej magnes dziecku nie zaszkodzą! ja biorę magnez praktycznie od początku ciąży, na polecenie ginki, więc on na bank nie szkodzi, a nawet w niektórych sytuacjach pomaga! (ja biorę na zbyt wysokie ciśnienie + lek typowo na ciśnienie)ja mam podobny problem ale mnie to rwa cale nogi...juz zaczelam pic specjalnie dodatkpowo magnes i calcium...bo wydawalo mi sie ze moze dzidzia zabiera mi cale witaminy...to tak jak z zebami-slyszalam ze w ciazy psuja sie szybciej zeby a u niktorych nawet wypadajana szczescie ja urodzilam dwa razy i nic takiego mi sie nie przytrafilo i mam jak narazie wszystkie
choc lekarka mi powiedziala jak mialam 13 lat....ze jedynka mi wypadnie podczas ciazy-bo mam ukruszona i dorabianego kawalek zeba
teraz tez panikuje bo jak to tak bez zebow
no ale powrot do tematu...jak myslicie chyba nic maluszkowi nie bedzie od dodatkowego picia calcium i magnesu...bo niestety na wizyte musze czekac do 3 lipca...a mnie tak bola te nogi jak jasna chole...:-(ps.zylakoe zadnych nie mam..i obuwi tez raczej nie zmienialam(raz tylko ubralam klapki bez obcasu..