Martolinka a no po "odbiorze" nic nowego się nie dowiedziliśmy, poza tym, żeby nie słuchać plotek odnośnie tak wysokich czynszów. Ponoć mają być niższe, ale to będzie wiadomo jak pomierzą metry w mieszkaniach i porobią dla nas nowe umowy. No zobaczymy
Nie byłam do końća na tym zebraniu, bo zadzwoniła pani z przedszkola Martynki, że młoda ma temperaturę i musiałam po nią jechać! faktycznie miała 39 stopni, ale oprócz temperatury nic jej nie jest! podałam jej w domu ibum, temperatura spadła i dziecko jak nowo narodzone. Zobaczymy jak dalej będzie z tą gorączką, ale już parę razy mieliśmy takie epizody, że gorączka trwała 1-2 dni! tylko młodą jutro ominie wycieczka autokarowa bo powiedziałam pani, że jednak jej nie puszczę, zresztą pani sama zasugerowała, że tak będzie lepiej, bo jakby im tam w tym Uniejowie dostała temepratury to co one zrobią? no w sumie i racja dlatego nie pojedzie! ale ona nawet nie wiedziała, że ta wycieczka już jutro więc rozpaczy nie ma. w ogóle o niej nie wspomina więc pewnie zapomniała. trudno! będą jeszcze inne wycieczki! a nie będę ryzykować i posyłać jej, bo bym się zamartwiła!