reklama

Listopad 2009

fajnie Wam z tym latem! u nas tylko deszcze, deszcze i deszcze! a jak od rana jest fajnie, to po południu są burze :wściekła/y: a ja bym chciała upalne lato, mimo ciąży! zawsze byłam ciepłolubna i lato to powinno byc lato, a nie coś co lato naśladuje!

miłego dnia!

reklama
Dziś odebrałam wyniki badań moczu i wyszło mi bardzo dużo bakterii, orientuje się któraś z was w tym temacie?
bakterie w moczu w ciązy zdarzają się dość często! ja też mam i z polecenia ginki biorę urosept (to lek ziołowy bez recepty) . miałam bakterie na samym początku ciązy, brałam go wtedy i pomógł, więc mam nadzieję, że i teraz zadziała! wiem, że niekiedy też lekarze zalecają urinal!
na bakterie też dobrze działa natka pietruszki! kup sobie, pokrój i jedz ze wszystkim czym się da! ja też to stosuję! lubię natkę, więc nie ma z tym problemu!
no i sok z żurawin bądź same żurawiny - to z tych naturalnych sposobów.
może skontaktuj się z lekarzem ? bo może on zaleci coś innego?
najważniejsze to zacząć te bakterie leczyć, bo nie leczone mogą doprowadzić do zapalenia pęcherza, a wtedy to już tylko antybiotyk!

ja sie nie moge doczekac jak mi sie urlop w polsce skonczy wczoraj dopiero pierwszy raz odkad przylecialam do polski w poniedzialek przestalo padac na okolo 4 godziny makabra!!!!!!! tylko wyć zostaje:wściekła/y: naszczesci8e juz zalatwilismy prawie wszystko w sprawie slubu ale jutro najgorsze jego rodzice przychodza do moich poznac sie o zgrozo chyba uciekne gdzie pieprzx rosnie bedzie masakra:szok: stresuje sie okropnie!

witam dzieczyny,
ja znowu mam problem. Wczoraj jak wrocilam z pracy, to zauwazylam, ze mam mocno spuchniete stopy - kostek prawie nie widac. Myslalam, ze to normalne, ale po nocy mi nie przeszlo(a z tego co wiem, to chyba powinno). Spuchniete mam tylko kostki - reszta ciala jest normalna:) Czy wie ktoras z was co to moze oznaczac?

Olica-popenklay naczynka dlatego krawilam a do tego jeszcze saczyl mi sie jakis plyn i to byly te wody...

Gie-oska- dziekuje kochana za zainteresowanie mna...nie dobiez tego zle moglabyc zkasowac z tego postu moj numer..telefonu nie to ze niecche zeby ktos do mnie spiasl smski bo jest mi BARDZO milo:tak: TYlko ze wiele ludzi wchodzi na forum i mzoe sobie dopisac moj numer i cos z nim pozniej robic....Jak bys miogla go skasowac....bylabym wdzieczna...BUZKA:)

Witajcie;)

dorwalam od meza na chwilke kompa i pisze wam ze szpitala

DZiekuje z calego serca!!!!za Trzymanie kciukow....i mysli o nas.. BUZiACZKI!!!!!!!!!!!
A u nas lezymy sobie.....mamy kroploweczke....i sie nudzimy....barazie sie dobrze miewamy.....i sie ruszamy.....czesto w brzuszku...

A..i co najwazniejsze chyba jednak nie bedzie to Leonek A Bartek albo Piotrek.... jeszcze nie wiem ale co najwazniejsze TO napewno na 100 procent SYNEK!!!

Bardzo Mocno i goraco was całuje!!

juz usunelam numerek...przepraszam ale nie pomyslalam ze ktos spoza naszego watku moze przechwycic numer!!super ze dobrze sie czujecie i czesciej zabieraj mezowi kompa zeby do nas pisac:-)

a ja wczoraj bylam na czeresniach,malinach,porzeczkach z tesciowa i niej na dzialce alem sie najadlam mniem:-)

kurczę tak to jest jak na forum ostatnio nie ma czasu... :zawstydzona/y: Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka!

Poweselny bałagan trochę się uspakaja. Mam już coraz więcej czasu. Jeszcze tylko sesję zamknąć na amen i mogę cieszyć się wakacjami i planować podróż poślubną.

Mam dzisiaj usg połówkowe... O 10.45. Strasznie się nie mogę doczekać a i moje maleństwo dzisiaj szaleje :-)

Michale Jackson nie żyje
[*]

Dzien dobry
Pogoda i u nas do bani oczywiscie samopoczucie moje tez wlasnie przez ta pogode:-(

Na opuchniete nogi to dobrze oklady zimne robic,zaparzona pokrzywe,stopy do gory,ale jesli ci przez noc nieprzeszlo zadzwonila bym do lekarza i spytala co on o tym sadzi chociaz dla spokoju!!

kurczę tak to jest jak na forum ostatnio nie ma czasu... :zawstydzona/y: Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka!

Poweselny bałagan trochę się uspakaja. Mam już coraz więcej czasu. Jeszcze tylko sesję zamknąć na amen i mogę cieszyć się wakacjami i planować podróż poślubną.

Mam dzisiaj usg połówkowe... O 10.45. Strasznie się nie mogę doczekać a i moje maleństwo dzisiaj szaleje :-)

Czekamy na nowinki,moze jakas nowa fotka dzidziusia,
A wiesz co juz bedziesz miala,czy masz dzis nadzieje sie dowiedziec lub niespodzianka??
Podroz poslubna fajnie ,a gdzie??

Dudziakowa to super, że wszystko dobrze. I na pewno tak zostanie :-):tak:
Natalunia pisz od razu po usg wyniki :-D

Też słyszałam o Majkelu...W stanach już pewnie jest taka nieoficjalna żałoba...

reklama
przed ciążą miałam więcej problemów z cerą niż teraz. Pryszczy mam mniej, ale za to pojawiły mi się na dekolcie, ale to z powodu nowego balsamu. Włosy też mi szybciej rosną i mniej się przetłuszzają no i nie wypada ich za dużo. Paznokcie rosną mi w zawrotnym tempie!!!

mi tez wllosy sie mniej przetluszczaja i paznokcie sie wzomocnilu=y i sie nie lamia co mnie cieszy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry