Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bakterie w moczu w ciązy zdarzają się dość często! ja też mam i z polecenia ginki biorę urosept (to lek ziołowy bez recepty) . miałam bakterie na samym początku ciązy, brałam go wtedy i pomógł, więc mam nadzieję, że i teraz zadziała! wiem, że niekiedy też lekarze zalecają urinal!Dziś odebrałam wyniki badań moczu i wyszło mi bardzo dużo bakterii, orientuje się któraś z was w tym temacie?
naszczesci8e juz zalatwilismy prawie wszystko w sprawie slubu ale jutro najgorsze jego rodzice przychodza do moich poznac sie o zgrozo chyba uciekne gdzie pieprzx rosnie bedzie masakra
stresuje sie okropnie!Olica-popenklay naczynka dlatego krawilam a do tego jeszcze saczyl mi sie jakis plyn i to byly te wody...
Gie-oska- dziekuje kochana za zainteresowanie mna...nie dobiez tego zle moglabyc zkasowac z tego postu moj numer..telefonu nie to ze niecche zeby ktos do mnie spiasl smski bo jest mi BARDZO miloTYlko ze wiele ludzi wchodzi na forum i mzoe sobie dopisac moj numer i cos z nim pozniej robic....Jak bys miogla go skasowac....bylabym wdzieczna...BUZKA
Witajcie
dorwalam od meza na chwilke kompa i pisze wam ze szpitala
DZiekuje z calego serca!!!!za Trzymanie kciukow....i mysli o nas.. BUZiACZKI!!!!!!!!!!!
A u nas lezymy sobie.....mamy kroploweczke....i sie nudzimy....barazie sie dobrze miewamy.....i sie ruszamy.....czesto w brzuszku...
A..i co najwazniejsze chyba jednak nie bedzie to Leonek A Bartek albo Piotrek.... jeszcze nie wiem ale co najwazniejsze TO napewno na 100 procent SYNEK!!!
Bardzo Mocno i goraco was całuje!!
Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka! kurczę tak to jest jak na forum ostatnio nie ma czasu...Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka!
Poweselny bałagan trochę się uspakaja. Mam już coraz więcej czasu. Jeszcze tylko sesję zamknąć na amen i mogę cieszyć się wakacjami i planować podróż poślubną.
Mam dzisiaj usg połówkowe... O 10.45. Strasznie się nie mogę doczekać a i moje maleństwo dzisiaj szaleje :-)
przed ciążą miałam więcej problemów z cerą niż teraz. Pryszczy mam mniej, ale za to pojawiły mi się na dekolcie, ale to z powodu nowego balsamu. Włosy też mi szybciej rosną i mniej się przetłuszzają no i nie wypada ich za dużo. Paznokcie rosną mi w zawrotnym tempie!!!