Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze i Ty sie do niej odezwalas:-)napewno sie ucieszyla ze sie martwimy o nia:-)ja tez mam nadzieje ze wyjda z tego bez szwanku!!Mnie tak z prawej strony jak mocno kłuje to jest moje maleństwo. Jak się położę i wsłucham to czuje jak mi się rusza pod palcami. Ale dziewczyny ci pisały co to może być jeszcze, wieć najbezpieczniej będzie jak pogadasz ze swoim lekarzem.
gie-oska dziękujemy za więści. Ja już smsa wysłałam mam nadzieję że dudziakowa będzie się trzymać. Odpisała, że będzie dobrze, musi być dobrze więc musimy jescze tylko mocno trzymać kciuki!
Ja dzisiaj miałam ciężki poranek od 4.30 do 6 rano spędziłam w łazience nad miską. Drugi raz mi się to zdarza w ostatnim czasie i mam już dość. Czuję się jakbym dzisiaj płuca wypluła. Ominęło mnie na początku to teraz mam za swoje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Dziewczyny, dzieki za informacje - mam nadzieje, ze to u mnie tez wiezadla macicy sie rozciagaja(albo przynajmniej nic powaznego).Bylam u lekarza tydzien temu i wszystko bylo ok - mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo.
MONIA-AREK, a dugo cie trzymalo to klucie?
Gosiu dziękujuemy za info,
Pękające naczynka i sączące się wody ?
Ciekawe co spowodowało taki stan rzeczy ? Orientuje się ktoś czemu sie tak mogło stać ?
wczoraj moj mezus przed snem polozyl główke na brzuszkui wsłuchiwał sie
no i za te podsłuchiwanei dostał dwa razy w ucho od maleństwa heheh
smielismy sie z naszego brzdaca małego
![]()
a ostatnio to glowe tez przyklada i mowi mi ze slyszy malenstwo..no ale w to do konca niewierze bo moze mi sie tam cos przelewa w brzuchu a M wierzy ze to malenstwo:-)gawit a to nie są haluksy?? bo ja np je mam... i strasznie czasem bolą...Hejka dziewczyny!
ja mam taki proeblem, że wieczorem tuż koło palców bolą mnie stopy! nie są opuchnięte, ani nic w tym stylu, ale bardzo bolą! nie chodzę w butach na obcasie! nie wiem czemu tak mam? powinnam się tym martwić? na pewno powiem o tym gince, ale wizytę mam dopiero 7.07.
no i jeszcze bolą mnie plecy, ale do tego już przywykłam ;-)
no i noszę sobie powiedzmy zwykłe japonk wtedy kości nie bolą..... no a adidasach o wiadomo... czasem tak.... rwą strasznie....mój też cały cza prytykał od zawsze ucho i mówił że dzidzia sobie pływa a ja ię śmiałam że to jedzenie....moj M pierwszy raz sam od siebie tez przykladal reke do brzusia...i cieszyl sie jak glupolek ze poczul jak go dzidzia posmyrala 3 razya ostatnio to glowe tez przyklada i mowi mi ze slyszy malenstwo..no ale w to do konca niewierze bo moze mi sie tam cos przelewa w brzuchu a M wierzy ze to malenstwo:-)

moja sąsiadka, ta co tez plamiła ostatnio, wyszła ze szpitala i odpoczywa w domku, ma tabletki na podtrzymanie ciąży i też myślę, że wszystko będzie dobrze.
TYlko ze wiele ludzi wchodzi na forum i mzoe sobie dopisac moj numer i cos z nim pozniej robic....Jak bys miogla go skasowac....bylabym wdzieczna...BUZKA