reklama

Listopad 2009

reklama
dudziakowa trzymajcie sie kochani i lezcie wytrwale z tego co piszesz to chyba nic powaznego,niestety sie na tym nie znam ale zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia i do domku
serdecznie pozdrawiam:-)

dudziakowa cieszę się że wszystko ok... i że napisałaś do nas....:tak:
dobrze że to nic aż tak poważnego.....
a z nr tel... :-pmoże jakiś amant będzie pisał.... heheh;-)
oczywiście to był żart... trzymaj się ciepluytko i wracaj do nas :-D

no więc teraz dziewczyny nie narzekać że któraś nudzi się w domku
bo jak widać leżenie w szpitalu dopiero wymaga cierpliwości
sama długo leżałam z pierwszą ciążą w szpitalnych salach więc teraz jestem szczęśliwa że jest inaczej:tak:

dudziakowa mocno trzymamy kciuki:tak:

u nas troszkę wyjrzało słonko wiec idę z małą na rowerek :-)

pościel jest śliczna ale narazie nie kupuję mam coś po małej a pamiętam że i tak conajmniej do 3 m-ca do spania dzidzi używałam rożków
ale każdy woli inaczej

Hej
Powiedzcie mi proszę czy któraś z was zauważyla jakies zmiany skórne? Czy to normalne?
Dzisiaj jak krew mi pobierali zauważyłam że na ręce mam mała plamkę - jakby liszaja, albo ślad po oparzeniu - ani mnie to nie boli, ani nie swedzi, ale dziwne takie - niecały cm średnicy... :confused:

gawit a to nie są haluksy?? bo ja np je mam... i strasznie czasem bolą...
zawsze nosiłam buty na obcasie ale teraz w ciąży wolę płaskie żeby mi się żylaki nie powiększały:dry: no i noszę sobie powiedzmy zwykłe japonk wtedy kości nie bolą..... no a adidasach o wiadomo... czasem tak.... rwą strasznie....
to na bank nie haluksy :) na studiach liznęłam trochę ortopedii, więc wiem, jak haluksy wyglądają i nic takowego nie mam :)

mój chłop też chciałby usłyszeć dzieciątko! wczoraj późnym wieczorem przyłożył detektor do brzucha i oddaje mi taki wkurzony mówiąc "nic nie słyszę, tylko jakiś tramwaj" :) a koło nas żadne nie jeżdżą :) nawet w pobliżu nie ma, więc mówię mu, że to pewnie dzidziuś! oj jaki był szczęśliwy! ale na zewnątrz jeszcze żadnych ruchów nie czuje! ja sama słabo czuję w środku, a co dopiero na zewnątrz brzuszka :)

reklama
Hej
Powiedzcie mi proszę czy któraś z was zauważyla jakies zmiany skórne? Czy to normalne?
Dzisiaj jak krew mi pobierali zauważyłam że na ręce mam mała plamkę - jakby liszaja, albo ślad po oparzeniu - ani mnie to nie boli, ani nie swedzi, ale dziwne takie - niecały cm średnicy... :confused:
ja póki co żadnych takich zmian u siebie nie zaobserwowałam, ale słyszałam, że w ciąży często się coś takowego na skórze dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry