reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczyny, dziś miałam usg połówkowe, niestety dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami, jest zdrowa, bardzo ruchliwa i waży 314 g. :))))
Za tydzień jeszcze raz ją podejrzę :))))

Super,ze z dzidzia wszystko ok:-)
Ja sie troche niepokoje bo nieczuje zbytnio dzidzi,w pierwszej ciazy szybciej czulam:-(Byle wytrwac da 1 lipca na wizyte

reklama
Pierwsza prośba - pomóżcie proszę wstawić suwaczek, bo zielona jestem...

Witamy oczywiscie na forum :) Mam nadzieje ze sie tu rozgoscisz i bedziesz czesciej do nas pisac :-)
Napisz cos o sobie. W ktorym jestes tyg itd :)

Suwaczek jest bardzo latwo wsadzic. Na stronie suwaczek.pl masz dostepne wiele suwaczkow. Na gorze stronki kliknij np. w "ciąża". wybierz tlo dla Twojego suwaczka i kliknij dalej. Nastepnie kliknij w suwaczek ktory ma pokazywac w ktorym jestes tyg. i znowu kliknij dalej Pozniej wybierz date porodu i sposob w jaki ma sie wyswietlac suwaczek (tekst) kiedy znowu klikniesz dalej suwaczek bedzie gotowy. Sprawdz czy sie wszystko zgadza i jak tak skopiuj caly tekst "BBcode"

Suwaczek wkleisz wchodzac na ustawienia (w lewym gornym rogu)
Dalej kliknij w edytuj sygnature
skopiowany tekst BBcode wklej w miejsce tak jak bys pisala nowa wiadomosc
i kliknij w zapisz sygnature.
Powinno byc gotowe i dzialac :)
Powodzenia :-)

reklama
xxxklaudziaxxx
no ;-)
a propos włosów, bo czytałam na wątku "samopoczucie...", że doradzałaś coś odnośnie suchej skóry głowy, ale ja mam problem w zasadzie podobny, bo mam bardzo suche matowe włosy, nie wszystkie tylko te z góry głowy, wyglądają jak ich nie wymodeluje jak mop. No i wymyśliłam, że w przyszłym tygodniu odświeżę kolor, bo po farbie są ładniejsze i podetnę końcówki, a górę to na pewno wycieniuję, bo patrzeć na nie nie mogę :-(
Ale mam pytanie do Ciebie: jaki szampon i odżywkę kupić, bo po szamponie i odżywce do włosów farbowanych szybko się tłuste robią i są ciężkie a po szamponie do włosów normalnych są za suche:wściekła/y: Poleć mi coś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry