reklama

Listopad 2009

xxxklaudziaxxx
no ;-)
a propos włosów, bo czytałam na wątku "samopoczucie...", że doradzałaś coś odnośnie suchej skóry głowy, ale ja mam problem w zasadzie podobny, bo mam bardzo suche matowe włosy, nie wszystkie tylko te z góry głowy, wyglądają jak ich nie wymodeluje jak mop. No i wymyśliłam, że w przyszłym tygodniu odświeżę kolor, bo po farbie są ładniejsze i podetnę końcówki, a górę to na pewno wycieniuję, bo patrzeć na nie nie mogę :-(
Ale mam pytanie do Ciebie: jaki szampon i odżywkę kupić, bo po szamponie i odżywce do włosów farbowanych szybko się tłuste robią i są ciężkie a po szamponie do włosów normalnych są za suche:wściekła/y: Poleć mi coś.

Madziu polecilabym Ci nablyszczacz do wlosow firmy bed head "head rush" ale wlansie zerklam na allegro i ceny macie masakryczne w Polsce bo az 65 zl :szok::szok::szok: Szampony do wlosow farbowanych sa zreguly bardzo nawilzajace i ciezkie dlatego polecilabym Ci kupic szampon np. dla powiekszenia objetosci sa one bardzo lekutkie i nie obciazaja dodatkowo wlosow np herbal esencess (pomaranczowa butelka) nie wiem czy juz w Polsce jest ale jak nie ma to jakis odpowiednik takiego szamponu a odzywke polecam np. Dove kolor therapy w rozowej butelce. Odzywke nakladaj od polowy wlosow do koncowek nigdy na skore glowy i odrosty bo one sa wystarczajaca nawilzone przez naturalne oleje ktore wytwarza Twoja skora. pozadnie splukaj. A do nablyszczenia kup sobie cos w spreju i wystarczy raz czy 2 psiknac zeby nie przetluszczyc wlosow. :-)

reklama
Wielkie dzięki dziewczyny za pomoc :)
Mam 32 lata i przeczucie, że 28. listopada urodzę synka :-D Rano byłam u gina, który wczoraj, zamiast wysłać mi wyniki testu potrójnego, napisał: "wyniki wymagają komentarza." To był pierwszy moment krytyczny w mojej ciąży... A dzisiaj się okazało, że wszystko ok, tyle, że mam zrobić 3D dla większej pewności. Podstaw do amniopunkcji nie ma. No i przez tego paskudnego gina, przez którego nie spałam całą noc, w końcu się do Was przyłączyłam żeby się wyżalić i odstresować. Wszystkim już-prawie-mamuśkom życzę zdrówka i zero stresów :-)

Mam 32 lata i przeczucie, że 28. listopada urodzę synka :-D Rano byłam u gina, który wczoraj, zamiast wysłać mi wyniki testu potrójnego, napisał: "wyniki wymagają komentarza." To był pierwszy moment krytyczny w mojej ciąży... A dzisiaj się okazało, że wszystko ok, tyle, że mam zrobić 3D dla większej pewności. Podstaw do amniopunkcji nie ma. No i przez tego paskudnego gina, przez którego nie spałam całą noc, w końcu się do Was przyłączyłam żeby się wyżalić i odstresować. Wszystkim już-prawie-mamuśkom życzę zdrówka i zero stresów :-)

witaj wsrod listopadowek:-)sliczny suwaczek:-)a ze synek bedzie wiesz na podstawie usg??czy tylko takie przeczucie??

Agissa no to w takim razie mamy termin na ten sam dzien przynajmniej wedlug OM:-) Moj suwaczek cos przeskakuje o jeden dzien szybciej i dzis juz pokazuje 18tydz.
A cos czuje ze i tak urodze w grudniu hehe :-) Zreszta zobaczymy co powiedza po nastepnym USG :)

Madziu mam nadzieje ze pomoglam :)

Agissa no to w takim razie mamy termin na ten sam dzien przynajmniej wedlug OM:-) Moj suwaczek cos przeskakuje o jeden dzien szybciej i dzis juz pokazuje 18tydz.
A cos czuje ze i tak urodze w grudniu hehe :-) Zreszta zobaczymy co powiedza po nastepnym USG :)

Madziu mam nadzieje ze pomoglam :)
O rany, coś kiepsko mi idzie odpisywanie, muszę nauczyć się wstawiać cytaty. Ale cóż, trening czyni mistrza.
Klaudzia: rzeczywiście mamy ten sam termin :) Ale ja wolałabym nie czekać do grudnia, tylko jak najszybciej przywitać potomka :)

reklama
Witaj :)))
Powiem ci jedno, to forum uzależnia :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry