Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzis dzien przywitalam wymiotami a wczoraj sie czulam jakbym miala zemdlec. i odkrylam co tak na mnie wplywa. niestety to sa fale radiowe internetu bo gdy nie mielismy polaczenia przez tydzien przez burze dobrze sie czulam i nie zwymiotowalam nawet raz. zdrowie mojej dzidzi najwazniejsze wiec ograniczam internet do minimum. bede do was wpadac gdzies raz na tydzien. pamietam jak Bura pisala jakie to fale sa dla nas szkodliwe i nawet sobie bym nie przypuszczala ze az tak i ze tak to odczuje. a skoro ja sie tak zle czuje to moja dzidzia pewnie jeszcze gozej. takze dbajcie dziewczyny o swoje kruszynki. pozdrawiam. papa.

! Doslownie! Wzielam Wasze rady(dotyczace szorskosci piet) do serca, nakupowalam specyfikow i tak wczoraj sie nimi zajelam pumeksem i kremami, ze dzis mam rany
! Od pumeksu rzecz jasna
. No tak, bo ja jestem w goracej wodzie kapana i w 5minut chcialam zrobic sie na bostwo na to co wymaga 2tygodni-jak okreslil moj maz...Cala moja zona-jak stwierdzil...No coz, ale mysle, ze beda rezultaty-jak pozniej strupki odpadna

Szukałam w necie, aż znalazłam - muzyka filmowa w wykonaniu Filharmonii Poznańskiej. Napisz Kaśka k jak było i czy nie zmokliście, bo u mnie zaczęło padać krótko po 19-ej :-(I leje nadal...dzisiaj byliśmy z małą w kinie potem mąż zrobił obiadek:-)
teraz leżę i czekam na deser lodowy
na 19 idziemy na konert na maltę nie wiem co będzie ale sąsiadka idzie z córeczką więc też się zabieramy na chwilkę:-)