Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Narzeczona mojego brata ma kuzynkę, która miałam odsprzedać mi wózek(casualplay s4 w całym trójpaku), w stanie wręcz idealnym(mają jeszcze 3 inne wózki, bo to tacy nowobogaccy gówniarze). Powiedzieli, że skoro my, tzn. ja i P chcemy ten wózek, to nie ma sprawy, im nie zależy na czasie i za 1000zł nam odsprzedadzą. I tak 2msce przeżyłam w myśleniu, że już jedną z najgorszych spraw mam załatwioną - a mianowicie kupno wózka. A tu wczoraj przyjeżdża brat i mówi, że wózka nie ma.
Poooszeeedł. Sprzedali komuś innemu bo chcieli pieniędzy teraz. A przecież przy rozmowie mówiłam im, że jeśli zależy im na kasie szybko, bo im potrzebna dajmy na to, to nie ma sprawy, bo za wózek ma płacić teściowa i ma specjalną pulę gdzieś tam na to przeznaczoną. Nie wzięliśmy wózka wcześniej, bo nie byłoby go gdzie trzymać, a teraz jeszcze remonty jakieś małe, sru tu tu tu...Ja tez mam skurcze lydek i strasznie to boli mam nadzieje ze lekarz cos mi na to da??enka1 te mrówki to pewnie brak magnezu, też je często mam, nawet jak siadam na stopach to od razu mnie skurcz łapie w palce od nóg:-( często z rana w łózko mam skurcz łydki:-(a te bóle jakby od jajnika tez miewam, mało przyjemne niestety, ale skoro sama z tym nie jestem to widocznie tak ma być.
Witammogę sie dołączyć? termin mam według OM na 25 listopada
a w brzuszku najprawdopodobniej jest dziewczynka
Jestem młodą mamusią... mam 19 lat i jak widać mam juz malutkiego synka, a teraz jeszcze drugie dziecko... ale ja się bardzo cieszęjestem z trójmiasta i mam na imie Weronika
![]()
Ja też codziennie mam świeżą dostawę czereśni (dobrze, że ma nisko zwisające gałęzie, hihi). A wczoraj odkryłam, że porzeczki już można konsumować. Ale zgagę miałam po nich, że szkoda gadaća ja znowu wczoraj na czeresniach bylam chodz padalo hehe:-)
Pozdrawiam Laseczki:-)
Zgaga nieważna, ważne witaminy 
ja mam to samo jak w piatek w nocy zlapal mie skurcz to do dzis boli mnie lydka:-(a teraz prosze o rade przedwczoraj rano obudzil mnie skurcz łydki i trzyma do dzis juz nie tak mocno jak wtedy ale ciagle boli boje sie ze dostane zakrzepicy zyl masuje to i probuje rozruszac boje sie ze to cos powaznego![]()
to lekarz zalecil??magnez + potas = brak skurczy![]()
Jeśli chodzi o pięty i w ogóle stopy, to przed ciążą był idealne, ja nawet nie wiedziałam w sumie co to tarka, czy jakiś peeling to stóp. A teraz...O MATKO! Pięty i podeszwa stopy suche, pięty popękane, aż białe, i nic nie pomaga ścieranie naskórka i kremy, po prostu koszmar. Za to włosy i paznokcie u rąk zdrowsze, mocniejsze. Coś za coś...;-)
Acha a jeśli chodzi o samopoczucie, to...zostałam zrobiona w KONIA.Narzeczona mojego brata ma kuzynkę, która miałam odsprzedać mi wózek(casualplay s4 w całym trójpaku), w stanie wręcz idealnym(mają jeszcze 3 inne wózki, bo to tacy nowobogaccy gówniarze). Powiedzieli, że skoro my, tzn. ja i P chcemy ten wózek, to nie ma sprawy, im nie zależy na czasie i za 1000zł nam odsprzedadzą. I tak 2msce przeżyłam w myśleniu, że już jedną z najgorszych spraw mam załatwioną - a mianowicie kupno wózka. A tu wczoraj przyjeżdża brat i mówi, że wózka nie ma.
Poooszeeedł. Sprzedali komuś innemu bo chcieli pieniędzy teraz. A przecież przy rozmowie mówiłam im, że jeśli zależy im na kasie szybko, bo im potrzebna dajmy na to, to nie ma sprawy, bo za wózek ma płacić teściowa i ma specjalną pulę gdzieś tam na to przeznaczoną. Nie wzięliśmy wózka wcześniej, bo nie byłoby go gdzie trzymać, a teraz jeszcze remonty jakieś małe, sru tu tu tu...
Ale tamci powiedzieli, że oni mogą mieć u siebie i czekać aż my będziemy mieli gdzie wózek trzymać, wtedy zapłacimy i już.
No i zostaliśmy na lodzie...:-(

Szukałam w necie, aż znalazłam - muzyka filmowa w wykonaniu Filharmonii Poznańskiej. Napisz Kaśka k jak było i czy nie zmokliście, bo u mnie zaczęło padać krótko po 19-ej :-(I leje nadal...