Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dziecko ucieka nawet przy zwyklym USG, mnie tak Zuzia skopała na końcu ciąży przy USG ze cała obolała wyszłam z gabinatu. Jednak myśle ze te minuty dyskomfortu maluszków rekompensuje wiedza o stanie ich zdrowia.
Pewnie jak popatrze na Wasze zdjecia to sie skusze
Etna, jeśli męża nie ma w domu to nie zasypiaj - nie będzie Ci miał kto opowiedzieć końca filmuagissa witamy wsrod listopadowek!!!
Jesli chodzi o usg3d to ja sie nie moge doczekac, musze sie tylko zapisac i ustalic termin.
Teraz czekam na męża bedzie za jakies 6 godzin. Mam nadzieje, ze te dwa misiace ktore bedzie w domu szybko nie zleca.
Dziewczyny oglądam straszny film na canal+ (horror) sama się dziwię, że to oglądam "Sierociniec". Straszny, ale dobry film mam nadzieje ze zasne
Ach jak tak piszecie dziewczyny to chyba jednak sie zdecyduje i pojde:-( ale bardzo sie boje. Ja naszczescie dentyste w czasie ciazy i rok po urodzeniu mam za darmo wiec kosztem leczenia nie musze sie chyba przejmowac. az mnie ciarki przechodza ze strachu
![]()

Mi tam nic nie wiadomo na temat darmowego dentysty Ka..M!! Upewnij się lepiej...to dentystę też mamy darmowego
a ja też pójdę... coś mnie dolna 4 pobolewa... i górna 6.....
ale nie cchciałam iśc bo wiedziałam że dużo wybulę....a nie miałabym aż tyle ....
ale jak jest darmowy to z chęcią go odwiedzę.....![]()

to dentystę też mamy darmowego
a ja też pójdę... coś mnie dolna 4 pobolewa... i górna 6.....
ale nie cchciałam iśc bo wiedziałam że dużo wybulę....a nie miałabym aż tyle ....
ale jak jest darmowy to z chęcią go odwiedzę.....![]()
na bank jest darmowy ja tez o tym slyszalam znalazlam to:Mi tam nic nie wiadomo na temat darmowego dentysty Ka..M!! Upewnij się lepiej...
Może w Anglii jest inaczej albo klaudzia ma medical karte albo ubezpieczenie...