reklama

Listopad 2009

dudziakowa cieszę sie że coraz lepiej u was....
mam nadzieję że tętno też się małemu poprawi...
i że donosisz dzidzię do samiutkiego koćńca....
a pokochać się jeszcze zdążycie:sorry2: nie martw się ;-) ale narazie lepiej nie.....

reklama
Matko, jak u mnie gorąco...Dosłownie padam na twarz. Jest coś koło 26-27 stopni w cieniu! A tu jeszcze 10:00 nie ma :szok: A na wp.pl w dziale z pogodą pokazuję, że jest pochmurno i pada......:cool2: Ale wybieram się na grilla nad jezioro(głębokie dokładnie). Tylko nie wiem jak tam wysiedze, patrząc jak inni się kąpią. A ja wole nie ryzykować i nie wchodzić do tej wody, bo zbyt czysta nie jest(na pewno nie taka jak np. w Ińsku) ;)

Cześć ja na chwilkę
Byliśmy na usg i wszystko bardzo dobrze, mam wymarzoną córeczkę!!!!! Niby na 100%, choć kolejna koleżanka z innego wątku miała mieć dziewczynkę a jest Igorek! I sorry Cleo chyba Ci napis ukradne bo też myślę o Lence :-D :-D :-D
Gratuluję Córeczki:-D

a ja miałam mieć Oliwię, a jest chłopczyk :))))) wczoraj się dowiedzieliśmy :)
Gratuluję Synusia.
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę u mojego gina jak co 4 tygodnie, grzecznie przesiedziałam godzinę w poczekalni a mój lekarz się nie pojawił
Dziwne, że nie poinformowali o urlopie. Teraz przecież wszędzie podaje się nr telefonów to mogliby zadzwonić do pacjentek. Urlop zawsze planuje się wcześniej, a nie z dnia na dzień.

czesc dziewczyny! dzisiaj miałam usg i dzidzius jest zdrowy i własciwych wymiarów :-) ! Niestety złosnik nie chce pokazać co ma miedzy nogami hihi...
Niestety mam podejrzenie o przodujące łożysko, co grozi cesarką i krwawieniami, ale podobno często się podnosi w miare upływu ciązy ..zobaczymy...trochę się martwię..
Pozdrawiam was jak zwykle ciepło!!
Na pewno podniesie się i będzie wszystko dobrze! Nie zamartwiaj się.

No dziewczyny to jest dla was jakies rozwiazanie!

A ja mam w domu totalna demolke, remont łazienki nie do opisania co tu sie tu dzisiaj dzieje no i do łazienki lece pod chmurke. Smialam sie ze moj maz ma dzisiaj nocny dyzur i chodzi ze mna siku na dwor w nocy bo sama mam stracha.

dudziakowa super, bardzo sie ciesze ze troche spedzisz czasu w domku i nam cos napiszesz. Jesli chodzi o sex to rozumiem, że ciezko, a wy tak juz macie szlaban do końca?

dziewczyny ja to wcale nie mam ochoty na sex! nic a nic! jakaś nie normalna jestem.

Dudziakowa miłego weekendu w domku.

miłego dzionka życzę!

Ostatnia edycja:
dobry sposób.... ;-) ja jak się w oceanie kąpałam o nic sobienie wkładałam....:-D
ale jak pójdę na basen czy nad jakieś jezoiorko to chyba raczej też z tampona skorzystam .....:-p

Ka...M to chyba ta pogoda. U mnie upał na maksa:szok: ale lepiej jak słonecznie niż jak pada. Nic mi się nie chce :-( stopy mnie bolą, bo mam spuchnięte:-( obudziłam się z takimi już rano. Potem jeszcze poszłam do fotografa, bo dokumenty muszę powymieniać w związku ze zmianą adresu i jeszcze bardziej stopy bolą:-(
camelia nic się nie martw, nawet jak się nie podniesie, to lekarze wiedzą czego mogą się spodziewać przy porodzie i wszystko będzie o.k.!

dudziakowa odpoczywaj na przepustce, mężowi inaczej brak seksu możesz wynagrodzić;-) i trzymaj się kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia.

wiecie czasem tak mam że mam strasznie wysuszoną śluzówkę nosa...
i mnie tak boli że nie mogę nawet oddychać... ani buzią ani nosem:-(
wszystko mnie boli od tego.... gardło i nawet oczy.......

reklama
butterfly27 ja moje maleństwo czuję najmocniej i co dzień wieczorem, w nocy lub nad ranem- taki "Nocny Marek" ;-) może nawet nie wiesz i Twoje ruchliwe robi się jak Ty już śpisz. Ja w ciągu dnia mało kiedy czuję, ale w czwartek na badaniu usg tak szalało, że czułam się jak we własnym łóżku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry