enka1
Fanka BB :)
Witam
Kasiu baw się dobrze
Iza 30 gratuluję dziewczynki!!! Wiem, że byłaś na usg razem ze mną w czwartek, to potem jeszcze raz leciałaś do ginki? i Na połówkowym nie powiedzieli płci?
Właśnie wciągnęłam cały budyń i aż mi słabo
, śmieje się, ale wczoraj u lekarza było mi słabo pierwszy raz w ciąży, ale wzięłam nisko głowę ( bo między kolana to juz nie dam rady) i przeszło, to pewnie przez tą duchotę na dworzu
Ja byłam na weekend w Lidzbarku i było super, popływaliśmy rowerkiem wodnym i trochę mnie przypiekło, ale brzusio był schowany, zreszta twarz też oszczędzam bo miałam już plamki od słońca.
Pozdrawiam i piszcie jak znacie płeć, na razie dziewczyny górą!!!!!!!!!!!!
Kasiu baw się dobrze
Iza 30 gratuluję dziewczynki!!! Wiem, że byłaś na usg razem ze mną w czwartek, to potem jeszcze raz leciałaś do ginki? i Na połówkowym nie powiedzieli płci?
Właśnie wciągnęłam cały budyń i aż mi słabo
, śmieje się, ale wczoraj u lekarza było mi słabo pierwszy raz w ciąży, ale wzięłam nisko głowę ( bo między kolana to juz nie dam rady) i przeszło, to pewnie przez tą duchotę na dworzuJa byłam na weekend w Lidzbarku i było super, popływaliśmy rowerkiem wodnym i trochę mnie przypiekło, ale brzusio był schowany, zreszta twarz też oszczędzam bo miałam już plamki od słońca.
Pozdrawiam i piszcie jak znacie płeć, na razie dziewczyny górą!!!!!!!!!!!!

. Wezmę no spe... A brzucho to nie wiem czy nie boli mnie po tabl które mi gin przepisała na bakterie w moczu... Furgamid się nazywają i mają bóle jelitowe żołądkowe w skutkach ubocznych
Ale wiem na pewno, że 4 cm i więcej to jest dobrze i nie masz się co martwić. Poniżej 4 cm grozi rozwieraniem, a co za tym idzie przedwczesnym porodem :-(
to dużo, jak na moją wagę i dlatego mam dietę. będę się stosować do rady ginki i koleżanki i mam nadzieję, że waga troszkę przystopuje. oczywiście nie będę się głodzić, tylko zdrowo odżywiać