Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

Raczej nie miałam jak na razie żadnej niemiłej sytuacji, ale pewnie dlatego, że rzadko wychodzę z domu. No i nie jeżdżę środkami komunikacji miejskiej, a z tego, co tu piszecie, to tam jest chyba najgorzej.Na youtubie są rozmowy ludzi dzwoniących do róznych firm np .TELE2, czy TPSA. Można się czasem naprawdę pośmiac ale wspołczuję ludziom pracującym tam i słuchających takich kretynów czasem. Trzeba mieć nerwy chyba ze stali.sorry musze sie wyzyctelefon do mnie - dzwoni petent -jak ja Pania dorwe to Pani leb urwe...
co za ludzie.... wrrrr
bardzo malo takich osob jest ze traktuja cieżarne z przywilejem.... widomo coraz cieplej i naprawde ciezko jest stac z 20 minut w kolejce :| no cóż ... mnie to denerwuje jak se ide gdzies jak ludzie wpatruja sie na mnie jakbym byla tredowata nie wiem no... wiem ze wygladam mlodo i pewnie duzo babek mysla se ze o wziela se dzieciaka zrobila eh... te społeczeństwoA teraz muszą wam coś powiedzieć heh. Wczoraj poszłam na zakupy, a konkretnie tylko po główkę kapuchy bo mi zbrakło. Stanęłam w warzywniaku na końcu kolejki, a tu mnie ktoś z rękaw lekko ciągnie - współwłaścicielka sklepu. I mówi do mnie "pani tylko z tą kapustką ? to ciężarna proszę bardzo bez kolejki!!!" ja zrobiłam oczy wielkie jak 5zł, i mówię, że nie trzeba, mogę postać jak wszyscy. Ale nie. I ta druga już przy kasie mnie zaczęła wołać "pani w dwupaku z kapuchą do przodu!" Były w ogóle bardzo miłe...Powiedziały, że trzeba mieć szacunek i że skoro kiedyś kobiety ciężarne miały przywileje(mimo ciężkich czasów), to teraz też mieć muszą, mimo że społeczeństwo durnieje i ma wszystko gdzieś.
Pierwszy raz mnie takie coś spotkało....![]()
Kasiu skarbie, lista jest super!!!!!! Dziękuję![]()
dzieki jezeli macie jakies pomysly piszcie bedziemy zmieniac i ulepszac ja aby byla jeszcze fajniejszaa tak poza tym chcialam Ci napisac ze slicznie to zrobilas z tym terminami,naprawde slodko:-)