R
rouż
Gość
Witajcie!
Ostatnio mniej do Was zagladam, bo od niedzieli jestem z synkiem nad morzem u moich rodzicow. Pogode mamy fajna, troche upalow, troche deszczy, troche zachmurzenia-w sam raz na nas ciezarowek
Miran-bardzo ale to bardzo trzymam kciuki, aby byla w dwupaku jak najdluzej!!! Kazdy dzien, tydzien jest dla Was wazny. Wiem, ze jest Ci ciezko, niewygodnie ale zniesiesz to, bo wiesz, ze robisz to dla Waszego dobra
Tulam Cie mocno!!!
Ostatnio mniej do Was zagladam, bo od niedzieli jestem z synkiem nad morzem u moich rodzicow. Pogode mamy fajna, troche upalow, troche deszczy, troche zachmurzenia-w sam raz na nas ciezarowek
Miran-bardzo ale to bardzo trzymam kciuki, aby byla w dwupaku jak najdluzej!!! Kazdy dzien, tydzien jest dla Was wazny. Wiem, ze jest Ci ciezko, niewygodnie ale zniesiesz to, bo wiesz, ze robisz to dla Waszego dobra

normalnie beszczelność, powiedziałąm mu że nie zycze sonbie palenia !!!!!!!!1dupek nawet się nie zapytał czy może wrrrrrrrr a w efekcie montaż okien i parapetów w 2 pokojach jak miał trawać tak 4 godzinki, tak nas przy podpisywaniu umowy zapewnili to trwał 9
A ja cały czas musiaąłm siedziec w mieszkaniu bo maż w pracce a ja w P-niu nie mam żadnej rodzinki, takze sama musiałąm tego doplilnować
Pytałam o toksoplazmozę i powiedział, że on raczej swoim pacjentkom nie każe powtarzać. I nie wiem teraz, bo na skierownaiu nie mam wpisane.