Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
agaee a gdzie byliście ? Pytam z ciekawości bo ja byłam na Sri Lance w grudniu![]()
i w ciągu 15 minut wypiłam 1,5l wody i po raz drugi USG znów nie pokazalo nic, tylko troche powiekszony jajnik. Ale naprawde staram sie nie myśleć żle. Zastanawiam sie czy nie isc prywatnie, może mają lepsze USG??!! Ale chyba bede juz cierpliwa i zaczekam do tego wtorku, wtedy na pewno wszystko sie wyjasni!!Czesc dziewczynki!
A ja byłam w poniedzialek na USG (miałam miec wizyte jutro ale przesunełam na poniedziałek) i..... NIC nie było widać( a według obliczen to juz 6 tydzień. Martwie sie troche bo jajnik powiekszony ( mnie pobolewa czasem). Wystraszyłam sie ze to pozamaciczna, ale myśle ze może juz bym krwawila albo co...
Ochhh żałuje ze nie przeczekałam do jutra może już by coś wyszło! Pani doktor chciala mnie pocieszyc i powiedziala to dopiero 5 tydzien może nie być widać, ale wg obliczen to 6 (@ mialam 11 lutego) - chyba że żle licze!!
Następna wizyta we wtorek...Staram się nie martwic, ale jednak....
W ogóle to nie mam mdłości, ani smaków- tylko głodna jestem cały czas. Spać nie moge w nocy...!!! A jestem śpioch straszny. Teraz budze sie o 4.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki listopadowe.
A my bylismy w Tajlandii w styczniu, ale wydaje mi sie ze dzidzius jest z lutego wtedy bylismy na nartach w GeiloNo my też na Sri Lance w lutym)i tam nam się udało począć dzidziusia:-)(mam nadzieję)
Dobrze ze juz wrocilas. Mnie jak na razie strasznie mdli, i to przez caly dzien. Mam nadzieje ze to szybko nam minie.cześć dziewczyny!!!
Witam po dłuższej nieobecności. Ponad tydzień leżałam w szpitalu, meczą mnie nadmierne wymioty i lekarka boi się że mnie odwodni i leżałam. Ale to nic przyjemnego i cieszę się ze jestem już w domu.
W pracy wczesniej nic nie mówiłam no i sie dowiedzieli jak maz przyniósł zwolnienie ze szpitala. Jeszcze tydzień mam wolnego a potem to zobaczymy.
Watek sie rozwija i wkrótce postatam sie nadrobic zaległosci.