OLICA
Fanka BB :)
Witajcie,
Mnie szlag trafił !!!! Ale jestem wk.....iona ........
Tydzień temu nie było widać serca tylko pęcherzyk ciążowy.
Dziś mielismy serce zobaczyć i co ?!
Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
Zaraz mnie coś rozniesie !!!
Zadzwoniłam do gina i pozwolił mi przyjechać na usg do szpitala w sobotę, bo ma dyżur akurat :-)
Ufff zawsze sobota to szybciej niż kolejna środa :-)
Mnie szlag trafił !!!! Ale jestem wk.....iona ........
Tydzień temu nie było widać serca tylko pęcherzyk ciążowy.
Dziś mielismy serce zobaczyć i co ?!
Okazało się na miejscu, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty,a te pipy z przychodni się tłumaczyły, że tak późno się o tym dowiedziały, że nie zdążyły zadzwonić do pacjentek i odwołać wizyty.
Jasne!!!
Od 15 30 miał przyjmować, ja pojechałam na 18 30 i one nie miały czasu żeby zadzwonić do babek zarejestrowanych nawet na sam koniec??? !!! Kur.....y jedne i jeszcze żądają podwyżek !!!
Zaraz mnie coś rozniesie !!!
Zadzwoniłam do gina i pozwolił mi przyjechać na usg do szpitala w sobotę, bo ma dyżur akurat :-)
Ufff zawsze sobota to szybciej niż kolejna środa :-)

) Też niezle się wtedy wkurzyłam. Ehhh, szkoda gadać, tylko nam, cieżarnym, ciśnienie z tych nerwów wzrasta, a to wiadomo nie służy.......
. 

wiec sie juz niemartwie....az tak..o nia....mna odpczywac i sie nie stresowac....
. Na moje to niemożliwe wiec jej otwarcie to powiedziałam. Po głębszym badaniu wywnioskowała, że to może być ciąża bliźniacza
. W poniedziałek ide na USG i dowiem się dokładnie czy może jest to ciąza bardziej zaawansowana czy może bliźniacza. Co prawda u mnie w rodzinie, ani u mojego męża nigdy nie występowały bliźniaki, ale podobno jesli kobieta brała przez dłuższy czas tabletki antykoncepcyjne to jest taka możliwość. Szczerze to się strasznie boje. Mam dopiero 21 lat i to jest nasze pierwsze dziecko. Z jednym to bym sobie poradziła ale z dwójką
.