reklama

Listopad 2009

reklama
Marta super, że wszystko o.k., szkoda tylko Twoich nerwów, ale nie dziwię Ci się w ogóle, bo pewnie też bym płakała.
Mi lekarz sprawdzał coś podczas badania 3d i mówił, że zatrucie ciążowe mi nie grozi, ale pojęcia nie mam na co on uwagę zwracał. Nawet sobie sprawy nie zdawałam, że zatrucie może być czymś tak groźnym.

katarzyna1983 - te uderzenia gorąca to od niskiego ciśnienia? a jakie jesczze masz objawy?
też mam niskie ciśnienie, zwykle 100/60. A Ty jakie?
tez podobne, choc jak mierze u niej to mam wiecej np 110/70 ale mowi ze to przez emocje....
raz zemdlalam, to bylo ostrzezenie teraz juz wiem jako to wyglada... zaczynam sie pocic... i w glowie tak jakos dziwnie... ostatni etap przed padnieciem to byly maczki i jakby woda w uszach... wiec teraz juz wiem ze mam siadac gdzie sie da... a jak nie mozna to kucac...
Moja gin powiedziala ze gdybym miala wysokie cisnienie to bysmy sie przejmowaly a tak to na razie sie tym nie przejmowac... tylko uwazac na siebie... podobnie z tetnem - dochodzi mi do 100... i tez powiedziala ze nie zamartwiac sie ...

aaa i wyprobowalam dobrze tez jest wejsc wtedy np. w sklepach pomiedzy regaly z lodowkami :D bo tam zimno i jakos szybciej sie do formy wraca... podobnie ma sie z pomieszczeniami z klima :)

hmm.. myślalam, że mam takie osłabienia od cukrzycy w momentach hypoglikemii, a tu widzę, że może mi się efekty nakładają.. to teraz będę sie starac w takich chwilach kostkę cukru zjadać w chłodzie na kucaka :-p
ale tętno rzeczywiście masz wysokie jak na takie ciśnienie..

hmm.. myślalam, że mam takie osłabienia od cukrzycy w momentach hypoglikemii, a tu widzę, że może mi się efekty nakładają.. to teraz będę sie starac w takich chwilach kostkę cukru zjadać w chłodzie na kucaka :-p
ale tętno rzeczywiście masz wysokie jak na takie ciśnienie..

hihi :) oby tych trudnych momentow bylo jednak jak najmniej...
ublagalam meza jutro na wypad do tesco na 15 minut :) bo w cenie 11 zl maja byc 2 body :) o czym nie wie - bo wg niego mamy ubran dosyc :baffled: mam nadzieje ze skoro bedziemy rano to nic nie bedzie grozic :) i spokojnie potem do pracy pojedziemy :)

a co do tetna to podobno wiekszosc w ciazy ma podwyzszone... wiec na razie sie tym nie martwie :)

a ja się właśnie zmierzyłam w pasie. Czego się bardzo bałam, bo już 2 miesiące temu miałam 113 cmm. I wiecie co? Nadal mam 113. Jakoś strasznie wcześnie i ten brzuch wywaliło i z poczatku był ogromny w porównaniu z innymi, a teraz już drugi miesiąc stoi w miejscu

O rany!!!!!!!!! 28 tydzien mija (suwaczek sie spoznia o jeden dzien). Ale ten czas zasuwa. Wam tez tak szybko mienely te miesiace?? Wydawało mi, że jak bede siedziec w domu, to na wszystko bedzie tyyyyyle czasu, a tu jednak czas leci jak oszalały. A tu jeszcze tyle rzeczy do kupienia i do zrobienia...

reklama
O rany!!!!!!!!! 28 tydzien mija (suwaczek sie spoznia o jeden dzien). Ale ten czas zasuwa. Wam tez tak szybko mienely te miesiace?? Wydawało mi, że jak bede siedziec w domu, to na wszystko bedzie tyyyyyle czasu, a tu jednak czas leci jak oszalały. A tu jeszcze tyle rzeczy do kupienia i do zrobienia...
Oj tak szybko, do kupienia mam kupe rzeczy jeszcze i pomalowanie pokoju...
Niby liczyć min 2 miesiące do urodzin , no bo moze byc wczesniej , to naprawdę mało czasu...
U mnie też suwaczek się spoznia bo jest juz dawno 28tc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry