Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Powiem Ci, że zakaz wiosłowania odbiera całą przyjemność :-( Żaden mięsień mnie nie boli, nie mogłam wskoczyć do rzeki żeby popływać, męczyłam się w kapoku, płynęliśmy powolutku, żeby wywrotki nie zaliczyć... Ale i tak było wartoAgissa, sadystko!!! My kajaki zaliczalismy 2xdo roku od 10 lat, w tym roku nie wybraliśmy sie:-( Przecież ja nie mogę!!! Ale może jeszcze uda mi sie męża namówić.. Najpiękniej jest we wrześniu:-)
Namów męża koniecznie :-) A swoją drogą, mijaliśmy kilka kajaków, w których między rodzicami siedziały 3-4 latki. Trochę trzeba będzie poczekać na taki wypad...

na szczescie teraz bede chodzic na rano;-) musze sie pochwalic ze musze wytrzymac jedynie 6 i pol dnia i ide na macierzynskie ( hurrraaa!!!!
) dowiedzialam sie tez ze szykuja w pracy dla mnie pozegnanie i skladaja sie na prezent bede musiala ciastem ich poczestowac za to hi hi taki mamy zwyczaj w pracy jak ktos odchodzi mam wiec niezlego stresa bo zatyka mnie jak mam rozmawiac po angielsku w gronie wiekszym niz 2 osoby
a prawdopodobie bedzie tam duzo ludzi ale nic nie moge zrobic
jak by nie bylo to milo z ich strony co nie?

chce im powiedziec tak okolo 3 miesiace przed zakonczeniem macierzynskiego ale musze jeszcze sie dowiedziec jakie sa procedury bo nie wiem
po pierwsze tam tak ciezko mialam przed ciaza ze poiwedzialam mojemu M ze albo zajde w ciaze albo od razu sie zwalniam bo nie dawalam rady a tak w ciazy dali mi lzejsza prace i troche pieniedzy na czas mecierzynskiego dostane nie chce tam juz wracac ale wolalam nic nie mowic poki jeszcze pracuje