kilolek
podwójna listopadowa mama
ja tez mam jutro wizyte. Ale jak znam moja gin to niczego poza aktualna wagą się nie dowiemNatalunia dobrze ze juz lepiej sie czujesz... wypoczywaj i dbaj o siebie i malenstwo.... ja ide jutro do ginekologa i zobacze co mi powie tez mam od czasu do czasu te klucia ale rzadko-no ale lepiej to sprawdzic....
pozdrawiam...

ja mam połówkowe 23 czerwca :-) dzisiaj się zapisalam. W suumie mogłabym iśc już za tydzień, ale stwierdziłam, ze nie zaszkodzi jeszcze tydzień poczekać. Mam nadzieję, że łożysko sie podniosło. Dam mu jeszcze tydzień więcej czasu :-)Ja się dowiedzialam, że 10 czerwca nie będę miała USG. Bo tylko z wynikami badań mam się zglosić. Po ślubie chyba jakoś 2 tygodnie, czy 3 tygodnie po ślubie będę miała połówkowe. A szkoda, bo myślalam, że już przed ślubem będę widzedziała czy to synuś czy córunia mieszkają w moim brzuszku
Bardzo się cieszę, że jesteście :-)
oj jojkka, ja Cie nie rozumiem, ale to Twoja sprawa. Uważasz, ze kontrola lekarska nic nie daje. Nie chcesz chodzić na wizyty. Tylko zastanów się czy jak "trafi na ciebie" nie będziesz miała pretensji do samej siebie?? W końcu ten lekarz od czegos jest. A komplikacje zwykle w jakiś sposób się zapowiadają. Dobry lekarz powinien to wykryć i zapobiec.