reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja tez nie mam od dzis,ale lekarz powiedzial ze jak przyjde 12 na ktg to mi wystawi wstecz od 9-tego zwolnienie. W ciagu tygodnia mozna wystawiac wstecz L-4.

Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem :-D:-D:-D

mi polozna powiedziala ze 4 dni wstecz moze ewentualnie wypisac

GRATULACJE :) hehehh witamy w klubie

reklama
Kingula, masz absolutną rację z tym obowiązkowym ZUSem, ściągają Ci kupę kasy zdrowotnego, społecznego i gówienko z tego masz i mieć będziesz.. O emeryturach zapomnij.. A podatki swoją drogą przecież.. Te 19% musisz odpalić, a do tego rząd już nas zadłużył na 20 tysiów na głowę, czyli w tym są dzieci i emeryci, którzy nie zarabiają. To wychodzi pewnie ze 100 tys na każdego pracującego realnie. Ktre pokolenie to spłaci??
Dziunka, trzymam kciuki, żeby Twojego to ominęło:) I witamy w klubie przeterminowanych:)

reklama
Mi zabronili krzyczec, bo wtedy sie pcha dziecko z powrotem do srodka. Musialam zamknac oczy przy kazdym parciu i zaciskac usta :sorry: nie bylo to trudne :tak:

Racja :-D

Ja tez nie mam od dzis,ale lekarz powiedzial ze jak przyjde 12 na ktg to mi wystawi wstecz od 9-tego zwolnienie. W ciagu tygodnia mozna wystawiac wstecz L-4.

A moje kochanie wlasnie zadzwonilo, ze chodza plotki po zakladzie, ze szef chce zwolnic jednego tapicera :szok: i teraz nie wiadomo kogo. Kierownik byl sie wywiedziec, ale dowiedzial sie tylko, ze tak, beda zwalniac ale kogo to tajemnica :eek: A ja posrana za przeproszeniem jestem, bo przez ta ciaze moj A bral co chwile wolne, zeby byc ze mna na kazdej wizycie itd i to jeszcze na niego padnie jak zaczne rodzic a on znowu wezmie wolne :-( A do tego wyplata dopiero 16-tego!

Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem :-D:-D:-D
Dziunka Nie pisz czarnych scenariuszy... na pewno nie zwolnia go wiedza ze bedziecie miec dziecko, to bylby szczyt bezczelnosci! A tak swoja droga to ten twoj suwaczek mnie rozbroil! Ha..ha..ha.... Ciekawe jak sie moj zachowa za 4 dni???

Do góry