reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny, cały dzień kłuje mi w podbrzuszu... Nieważne czy siedzę czy chodzę czy leżę... i to momentami staje się nie do wytrzymania... Macie tak?
Natalunia ja tez tak mam tyle że to kłucie czuje tam nisko na dole jakby dzidzia pchała sie główka. Zwykle mam to wieczorem i czasem jest to naprawde bolesne i nie do wytrzymania.Nie wiem co to jest ale mam nadzieje że to oznaka porodu szybkiego bo na sobote mam termin a nic sie nie dzieje,zero skurczy,czop na swoim miejscu,zadnego oczyszczania sie organizmu....juz tracę nadzieje...:-(

Natalunia ja tez tak mam tyle że to kłucie czuje tam nisko na dole jakby dzidzia pchała sie główka. Zwykle mam to wieczorem i czasem jest to naprawde bolesne i nie do wytrzymania.Nie wiem co to jest ale mam nadzieje że to oznaka porodu szybkiego bo na sobote mam termin a nic sie nie dzieje,zero skurczy,czop na swoim miejscu,zadnego oczyszczania sie organizmu....juz tracę nadzieje...:-(
pixi nie trać nasdzieji ... hehe my tu przetterminowane też czekamy jeszcze :-D

Ja dziś T może na spacer wyciągnę...jak nie będzie padać ehh...ostatnio po zakupach mnie wzięły skurcze..ale przeszły bee..

Martolinka i co pogonilo Cie juz? ;-);-) bo moj tylek w ramach solidarnosci z Twoim gania na kibelek co chwile i to bez olejku :-D

reklama
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoada:sorry:

Kamcia mam nadzieje ze jednak znajdziecie jakas normalna chate... bo wiem jaki to bol szukac domu w anglii czy IE. :wściekła/y:

Witajcie mamusie:tak: Nie mam jakoś serca do siadania przed kompem.. Wczoraj przepłakałam cały dzień.. kolejny dzień po terminie a tu nic...jakoś tak bardzo nastawiłąm się , że tego 14 tego najpźniej utulę maluszka , że psychika mi siada... Wiem , że niektóre mamy czekają juz dłużej... W kazdym razie już drugi dzień mojej przynależności do klubu przeterminowanych...

Ja tez juz jestem bliska placzu, wiec nie chce nawet myslec co bedzie jesli przenosze.... :-(

A hibiskus przyspiesza? Bo jak sobie go kupilam dwa dni temu to wypilam juz pol paczki :shocked2: a rodzic nie rodze ;-) chyba, bo robi mi sie calkiem mokro na podpasce i nie wiem od czego, takie to zolte i leiste, zupelnie nie czop i nie wydzielina moim zdaniem...a wody to raczej by chlusnely co? Boze ja zaraz oszaleje :wściekła/y:

ja mam tak od 2 tyg. strasznieeee duzo tego i oblesne... nie raz zastanawialam sie czy to nie wody...

Moj A na mnie wrzeszczy ze mi komputer zlikwiduje, bo tu siedze i sie nakrecam i wymyslam rozne glupie rzeczy ;-) no ale z drugiej strony bez bb to bym chyba umarla :-D. Moja pierwsza mysl rano - ciekawe czy ktoras urodzila :-D

Laseczki to co z tym olejem? wiem , ze gieoska juz pytała o to... myslicie , ze nie zaszkodzi?

slyszalam ze dziala, ale czesto jest tak ze skurcze zlapia, bol okropny a jak juz ma cos sie wydarzyc to przechodzi.... ale sprobowac mozna :-D

dziunka - nie ma to jak dobre myśli z rana:-D
Mój T ciągle się domaga kompa! Ale mi odpuszcza...chociaż narzeka na BB, to ostatnio jak mnie skurcze złapały, to nawet powiedział: 'weź napisz na forum, może dziewczyny wiedzą':laugh2:
Zatkało mnie:szok:

Moj tez narzeka ale jak sie tylko cos dzieje a nie wiemy co to to pierwsze co mowi to "zapytaj na forum" :-D

A ja dziewczyny witam sie znowu z podlym nastrojem.... ja juz nie wiem co robic z tym drapaniem :-:)-:)-( wykancza mnie to psychicznie i fizycznie... mam dosc i to tak bardzo bardzo.... Juz mam tak ogromne strupy na stopach i dloniach ze wygladam jak potwor...

przyspieszacze juz prawie wszystkie wyprobowalam... sex, schody, spacery, lampka wina, cieple kapiele, olejek rozany, przysiady sprzatanie itd... i g***o dziala....
a jak tylko slysze ciagle od mojej rodziny ze nie urodze ani do grudnia to mam ochote ich wszystkich rozszarpac....

no to sie wyzalilam... przepraszam ale musialam.... :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry