luandzia1
Entuzjast(k)a
ja przed tym jak odeszly mi wody bylam na spacerze potem kapiel w wannie ze starsza corka i skakanie na pilce tylko ja nie chcialam niczego przyspieszac tak jakos wyszlo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha... czyli jak myślałam..wiesz taki standard zniecierpliwionej ciężarnej : seks, schody, sprzatanie, spacery, masaż sutków, liscie malin...to juz chyba wszystko
![]()
Natalunia ja tez tak mam tyle że to kłucie czuje tam nisko na dole jakby dzidzia pchała sie główka. Zwykle mam to wieczorem i czasem jest to naprawde bolesne i nie do wytrzymania.Nie wiem co to jest ale mam nadzieje że to oznaka porodu szybkiego bo na sobote mam termin a nic sie nie dzieje,zero skurczy,czop na swoim miejscu,zadnego oczyszczania sie organizmu....juz tracę nadzieje...:-(Dziewczyny, cały dzień kłuje mi w podbrzuszu... Nieważne czy siedzę czy chodzę czy leżę... i to momentami staje się nie do wytrzymania... Macie tak?
pixi nie trać nasdzieji ... hehe my tu przetterminowane też czekamy jeszczeNatalunia ja tez tak mam tyle że to kłucie czuje tam nisko na dole jakby dzidzia pchała sie główka. Zwykle mam to wieczorem i czasem jest to naprawde bolesne i nie do wytrzymania.Nie wiem co to jest ale mam nadzieje że to oznaka porodu szybkiego bo na sobote mam termin a nic sie nie dzieje,zero skurczy,czop na swoim miejscu,zadnego oczyszczania sie organizmu....juz tracę nadzieje...:-(
dzieki KaMcia za pocieszenie...może urodze jako jedna z niewielu w terminiepixi nie trać nasdzieji ... hehe my tu przetterminowane też czekamy jeszcze![]()
i czekamypixi nie trać nasdzieji ... hehe my tu przetterminowane też czekamy jeszcze![]()
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoada
Witajcie mamusieNie mam jakoś serca do siadania przed kompem.. Wczoraj przepłakałam cały dzień.. kolejny dzień po terminie a tu nic...jakoś tak bardzo nastawiłąm się , że tego 14 tego najpźniej utulę maluszka , że psychika mi siada... Wiem , że niektóre mamy czekają juz dłużej... W kazdym razie już drugi dzień mojej przynależności do klubu przeterminowanych...
A hibiskus przyspiesza? Bo jak sobie go kupilam dwa dni temu to wypilam juz pol paczkia rodzic nie rodze ;-) chyba, bo robi mi sie calkiem mokro na podpasce i nie wiem od czego, takie to zolte i leiste, zupelnie nie czop i nie wydzielina moim zdaniem...a wody to raczej by chlusnely co? Boze ja zaraz oszaleje
![]()
Moj A na mnie wrzeszczy ze mi komputer zlikwiduje, bo tu siedze i sie nakrecam i wymyslam rozne glupie rzeczy ;-) no ale z drugiej strony bez bb to bym chyba umarla. Moja pierwsza mysl rano - ciekawe czy ktoras urodzila
![]()
Laseczki to co z tym olejem? wiem , ze gieoska juz pytała o to... myslicie , ze nie zaszkodzi?
dziunka - nie ma to jak dobre myśli z rana
Mój T ciągle się domaga kompa! Ale mi odpuszcza...chociaż narzeka na BB, to ostatnio jak mnie skurcze złapały, to nawet powiedział: 'weź napisz na forum, może dziewczyny wiedzą'
Zatkało mnie![]()