reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

tez mam te cholerne mrowki w kuchni.....posypalam proszkiem i zniknely i widze, ze znowu sa!!!!!!!! wkurzaja mnie!
poza tym pogoda do d....pranie juz tydzien na dworze wisi i co troche przeschnie to znowu lunie.....jeszcze troche i chyba zgnije!!!! a tam jeszcze 3 pralki mi sie uzbieraly......

reklama
Pewnie..jak upałbedzie zdejmuj skarpety nawet.Wczoraj my tak samo spodenki i body...pełno bobo z golymi nózkami było hihi słodziachny widok... ubranych jak na sybir nadal nie brakuje...
Ja zakładam ostatnio samą króciutką sukienusię :)
No właśnie mam 36 stopni na termometrze w cieniu i jak myślicie, za jakieś 2 godziny spacer będzie ok?? Oczywiście spacer nie po słońcu, ale ocienionymi alejkami

Ostatnia edycja:
Ja zakładam ostatnio samą króciutką sukienusię :)

Sukienusie i pampka ? My poki co w rampersach paradujemy a w domu to w bodzikach na ramiaczkach lub z krotkim i wlasnie sie zastanawialam jak z sukienusiami czy sama wystarczy, czy pod spod body (nie wiem czy to nie za cieplo bedzie chociaz kiecuszki cieniutkie w miare) no i nie mamy takch jakis gustownych pantalonów pod spod wiec nie wiem czy w samym pampku "wypada" bo jakby nie patrzec bodziak troche zakrywalby.

Aniu, wszystkiego najlepsiejszego urodzinkowego :)

Ostatnia edycja:
Spokojnie myslę , że pampek wystarczy;-) My dziś w body na krótkim i spodenkach. Nawet skarpety ściągnęłam...
I naprawdę chciałabym zaapelować do mam , które w taki ukrop wkładaja rajtuzy , sweterki itp... dzieciom jest naprawde za goraco!!!!!!!!!!

ANIA 100 LAT!!!!!!!!!!!111

napewno dam znać następnym razem:tak:
znajdę czaas i mam nadzieję że Ty też... ;-) i się spotkamy , wkońcu mieszkamy tak blisko siebie:-D
Trzymam za słowo
Witam :) patrze dyskusja :)
...pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)
Gratuluję zębulka. U nas cisza na razie....a od 3 miesiąca ślini się na maksa.
Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!
DZIUBASEK sama nie wiem , czy bardziej Ci gratuluję , czy podziwiam:-D
My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,,

Kilolek dobrze , ze jestescie :*
Trzymam kciuki za egzaminy.
czyżby Dziubasek była w ciąży?? jesli tak to podziwiam no i gratuluje oczywiście.
aniu wszystkiego naj z okazji urodzin !!!!
Przyłączam się do życzeń...
Spokojnie myslę , że pampek wystarczy;-) My dziś w body na krótkim i spodenkach. Nawet skarpety ściągnęłam...
I naprawdę chciałabym zaapelować do mam , które w taki ukrop wkładaja rajtuzy , sweterki itp... dzieciom jest naprawde za goraco!!!!!!!!!!

ANIA 100 LAT!!!!!!!!!!!111

Co do ubierania to mam pytanko - w co ubieracie dzieci teraz po kąpieli i do spania? Ja mam dylemat bo Gabi nie idzie od razu spać po kąpieli i sama nie wiem jak ją ubierać. Z jednej strony żeby było jej ciepło po kąpieli no i nie za gorąco w nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
No zdarzają się dzieciaki w pajacu i pod kocykiem w taki upał, to przykre.
Na pampka zakładamy majteczki, o ile do danej sukienki mamy pod kolor. A niestety nie do każdej są jakieś w miarę pasujące, więc czasem samym pampkiem świeci :) też nie jest źle. Body zakładam raczej pod zupełną cieniznę na ramiączkach. Dziś będą krótkie portki i bluzeczka taka do tyłka. No i kapelusik :) To idziemy na spacereeeek :D

Do góry