reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Kasiiula - współczuję nocki - moja też nie była za szczególna, Gonia się kręciła popłakiwała przez sen, Hanka gadała i .. też popłakiwała / jesteśmy u niej na etapie wyżynania się piątek - przedostatnia właśnie jej się "rżnie" / ja zawsze powtarzam żeby mieć chociaż połowę energii naszych dzieci. Gośka czasami dostaje szwungu i biega, podkreślam BIEGA między jednym a drugim pokojem, a ja w tym czasie wykonam tylko ruch ręką..:szok:

reklama
A my byłyśmy dziś na sankach :)

Zobacz załącznik 305853

krótko, bo tylko tak na próbę wyszłam, ale fajnie było. Wsadziłam do sanek śpiworek, kocyk i poduszkę, żeby małej głowa do tyłu nie opadała, przypięłam paskiem od tatowych spodni i wio. A - wczesniej musiałam jeszcze to wszystko do windy załadowac i znieść po schodkach - sanki w ręce, Ala w kółkowej na mnie, uff.....
No... zaliczyłyśmy jedną przewrotkę na bok w zaspę :))) - wywrotne te drewniane sanki - ale błyskawicą podniosłam, Alicja nawet się nie zorientowała.
A na koniec usnęła :)

Super! Ja też wczoraj wyszłam o 19 na sanki, śniegu dużo ale raczej puch więc z górki Jula zjechała tylko 4 razy, a tak szalałysmy trochę po ulicy. potem orły na sniegu ;-) Bałwan nie dał się ulepić z tego puchu:crazy:
Joasia w domu, bo -12 było.

Witam . U nas jak naraze -10 na termometrze. Buuu ale zimno
Noc minela tak szybko ze szok. Zamknełam oczy i juz jest rano. Dlaczego??? Nawet budzika nie słyszałam. Maja nocke miała bardzo dobra ;-) Oby tak dalej ihihih
Agrafka ja nie wiem jak kobiety moga dzielic sie pokarmem z innymi, poprostu nie wiem. Popieram słowa tego ginekologa, przecież moga zarazic dziecko jakas choroba. Nigdy nie wzielabym mleka od kogos, a tym bardziej od matki z facebooka szok.

Moja babcia dokarmiała inne dzieci w szpitalu swoim mlekiem. Była to częsta praktyka. Ona miała mleka mnóstwo i wykarmiła jeszcze dwójkę innych dzieci (oczywiście mleko ściągała).
Ale przez internet bym nie kupiła:-D I o ile w szpitalu bym może dała gdybym miała za duzo, to poza nim już nie...no, chyba że miało by to komuś życie uratować.

A JA DZIŚ PIECHOTĄ DO PRACY I BYŁO WSPANIALE!!! Cofam wszystkie negatywne wypowiedzi na temat zimy:tak: Juz nikt mnie nie zmusi do jechania autem;-) skubany zapalić nie chciał...
A Jula dziś sankami do szkoły;-)

Wyjatkowa - jedni mówią, że do -10, drudzy że do -15, ale również zależy od tego czy jest wiatr, jeśli jest to nawet przy -2 nie zaleca się wyjścia / wszystko z książki niejakiej Kurzajewskiej /.

Jakby było -10 lub więcej i słonko i nie wiało to na pewno bym wyszła koło 11-13. A tak to tylko autem jak już.
Między 0 a -10 przy w miarę dobrej pogodzie bez zawieruch spokojnie godzinę, dwie na dworzu.

No my chyba dzis pojdziemy na spacer kupić sanki żeby w weekend troche poszalec ;-) Trzeba korzystać póki jest śnieg hihihih

Ja nie mam sanek :p jeszcze.Ma mały dostać pod choinkę od chrzestnego :)No chybaże wcześniej B kupi.

Chyba spacerówką na małych kółkach to nie przejadę po tym śniegu? Dobrzeże jeszcze tego dużego wózka na pompowanych kołach nie wywiozłam do mamy.

Witajcie,
Biorę zaraz synka na spacer i będziemy szaleć w śniegu:-D
dziś rano było -15 a teraz "tylko " -8

Agrafka ślicznego małego baławanka wieziesz:tak: Córeczka wygląda na zadowoloną:tak:
Etna jak Pawełek?

cześć laseczki do nas OSPA przyjechała a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na razie Pati posiada z 10 krostek zobaczymy co z Igim :-(
moja córa siedzi i buczy bo dzisiaj występy w szkole wierszyki miała mówić i tańczyć jakieś tańce z kółka tanecznego a 10.12 do Parku Św. Mikołaja miała z kółka angielskiego jechać i dup@...

reklama
cześć laseczki do nas OSPA przyjechała a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu na razie Pati posiada z 10 krostek zobaczymy co z Igim :-(
moja córa siedzi i buczy bo dzisiaj występy w szkole wierszyki miała mówić i tańczyć jakieś tańce z kółka tanecznego a 10.12 do Parku Św. Mikołaja miała z kółka angielskiego jechać i dup@...

no to dla niej to prawdziwy dramat. szkoda:tak: pewnie Igiego nie ominie

a my mielismy wyjsc , ale mlody zasnał :)wiec czekam az sie obudzi

Do góry