reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Miałam o tyle że byłam negatywna i miałam prawdziwego świra w tym temacie :) do tego stopnia że... uwaga!... wyparzałam rzodkiewki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ula - u nas dobrze :), Idek rośnie, pracuję. Mieszkamy w Warszawie od pół roku. Powoli się układa :)

Oj stęskniłam się :tak: nawet maila chciałam Ci ostatnio wysłać:tak:

Wstaw jakieś foty młodej!

No, Leppera życie przerosło....

U nas sukcesy na polu odpieluchowania, więc lecę na inny wątek!

Co robicie??

Moje laski śpią, Julka dzielna;-) za to ja kupiłam sobie sześciopak drinków i sączę:-D umówiłam się na pedicure i manicure, jeszcze chcę do fryzjera żeby zrobili mi coś fajnego na głowie, może jakieś warkocze, farbować nie - bo niedawno byłam. No i szukam jakiejś fajniej bielizny... wszystko na przyjazd mojego pana:-D

UUU Dziunka:-) bedzie sie działo nie ma co aż iskry pójdą;-)
Antek zasnął pół godziny temu. Ja czekam na M i mam zamiar zaciagnac go do alkowy:zawstydzona/y:;-)

A ja siedzę sama :/
Oczy wypłakalam nad cebulą, bo kroiłam sobie wszystko do leczo na jutro.
Alutka usnęła po czopku o 18.30, bez kąpieli, na niepościelonym łóżku i tak śpi, przed chwilą się tylko obudziła z placzem. Nie ma gorączki ale chyba gardło ją boli :/. Bida...

reklama
Agrafka dasz rade:tak:oby tylko Alusia wyzdrowiała, bo te meczące dla Ciebie i dla niej...

No tak tak, oczywiście. Mam nadzieję, ze to rylko wirus, umówiłam nas wstępnie do lekarza jutro, do takiej kobitki u ktorej kiedyś byłam. Mojej ulubionej doktor niestety jutro nie ma.
Mam nadzieję, że ta lekarka nie rzuci od razu antybiotyku jak zobaczy że gardło czerwone :/

Trochę mi smutno samej, miałam sobie obejrzeć poprzednią cześć Harrego Pottera, albo Zmierzch: Noe Moon, ale nie mam nastroju, za bardzo się martwię Alą.

Do góry