E
etna36
Gość
AniaSim, ojej ale się Wam przytrafila, jeszcze Ty z brzuszkiem. Najwazniejsze że skonczyło się na wystraszeniu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez dzis sie alkoholizuje. Winkiem polslodkim :-) Tomi przed momentem zasnal, zaraz z mezem jakis filmek ogladniemy....
W tym momencie konczy mi sie @ no i koniec imprezowania, trzeba sie porzadnie za potomka wziac hehehe (pozazdroscilismy martolince hehe)
milego wieczoru!
Dziunka - szalejesz alkoholowo, ja też ;-) wybrałam dziś stronga, więc zaraz chyba zjadę z tapczanu na podłogę...![]()

hej
wpadłam tylko na chwilkę bo jutro rano wracamy już do NO
ale miałam fatalny dzień , jakiś pechowy , od kilku dni mnie bolało gardło i kaszlałam ale w nocy to myślałam że skonam i nic nie pomaga ani mleko z miodem i czosnkiem ani jakieś tantum verde itp (znowu mnie kaszel bierze) no i rano jak się obudziłam to nie mogłam mówić , do południa było kiepsko ale potem stopniowo mi przeszło i w końcu mnie było słychać , do ok 17-tej byliśmy u mojej mamy a potem wróciliśmy do domu i pakowałam swoją walizkę a Kuba koło mnie się bawił i w pewnym momencie otworzył dolną szufladę komody potem górną i ją pociągnął (na komodzie mamy tv takiego starego kineskopowego) i ja się patrzę a ta komoda się przewraca i leci na niego ten telewizor ,więc szybko z kolan złapałam ten telewizor , odłożyłam na bok bo właśnie w tym momencie druga komoda która stoi obok leci wprost na nogę Kuby ,udało mi się go odepchnąć że go tylko lekko uderzyła szuflada ale na szczęście tylko tyle , ja nie wiem skąd się we mnie tyle siły i sprawności wzieło ale nie mogłam później dojść do siebie , on się tylko przestraszył i chwilkę popłakał a ja się cała trzęsłam ,no i po tym wydarzeniu to już go nie opuszczałam na krok
przepraszam że się nie odnoszę do waszych postów ale nie mam siły
.jednak wyobraźnie i oczy dookoła głowy trzeba miec przy dzieciaczkach. Przy dwójce to juz w ogóle![]()