reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Hej,

Ania dziękuje, dzisiaj tak sobie, poklocilam sie z moim:wściekła/y:
Jak nie urok to...:-(

kilolek fajnego masz gina;-)

Tunczyki witaj:-) moj maz tez w UK mieszka juz 7.5 roku a ja prawie 3.5:tak:

reklama
A co w pracy teraz jesteś?

Wchodzisz w zaawansowaną edycję i tam klikasz w ikonkach taki spinacz. I ładujesz fotki. Tylko zwykle trzeba je zmniejszyć, ja uzywam do tego Irfanview.

A co w pracy teraz jesteś?

Wchodzisz w zaawansowaną edycję i tam klikasz w ikonkach taki spinacz. I ładujesz fotki. Tylko zwykle trzeba je zmniejszyć, ja uzywam do tego Irfanview.

No niestety w pracy...wieczorami pracuje 18-22 ( tyle ze jeszcze trzeba dodac godzine roznicy miedzy PL a UK ) pracuje w hotelu...ranki spedzam na restauracji potem mam przerwe(zazwyczaj) i wracam na wieczor (siedze pod telefonem i czekam na telefon z recepcji ze mnie potzrebuja abym cos dla nich zrobila albo dla gosci) nie jest zle tylko malo snu czasami...bo dzisiaj kocze o 10 wieczorem a jutro musze wstac o 4:30 bo na 5:30 mam do pracy:-D

Dziekuje za mile powitanie dziewczynki :) tera zjuz lece do domku spac ale jutro sie odezwe i napisze cos wiecej o nas no i postaram sie wkleic jakies zdjecia :)
spokojnej nocki:-)

zorza.jpg print screen ;-)

reklama
Do góry