reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Tunczyki witaj :)

Ja już na szczęście czuję się lepiej, chociaż wczoraj wieczorem jeszcze mnie dreszcze wytelepały. Ala ma katarek, ale raczej niegroźny. Ja odliczam dni do zwolnienia, mimo, ze sporo mam roboty to strasznie mi się ten tydzień wlecze.
Z resztą w lutym i tak będę chyba musiała być trochę dostępna żeby pomóc osobie która przychodzi do projektu na moje miejsce.

reklama
Witajcie.
Dziunka czytałam o tym wczoraj.Szok.Ja mam taką schizę jak idę z Kacprem szczególnie jak jest ciemno...Boję się wtedy.
A u nas w województwie w nocy 40-letni facet zastrzelił 39-letnią żonę.Zostawili 6dzieci w wieku 2-20lat.Przewieziono je w nocy do Domu Dziecka.Nie mogę normalnie.Jak tylko o tych sytuacjach wspomnę to łzy mi lecą...:-(Jak bardzo ludzie cierpią.

Dziunka, coś strasznego !!
A najgorsze jest to, ze ja właśnie miałam takie myśli jeszcze jak Ala była malutka i powiedziałam, ze nigdy nie pójdę sama na spacer do takiego lasku niedaleko. Wszyscy mi mówili, ze mam paranoję.

A tak z innej beczki, dostałam wlaśnie mail z prośbą o 1% od chłopaka z którym studiowałam kiedyś na podyplomówce. Jeślio nie macie pomysłu na 1%, proszę oto blog: Basia - Świat małej Basi - Onet.pl Blog

Zdolowałam się.. dziecko rodzi się, wydaje zdrowe a nagle po 3 miesiacach taka wiadmość...

Cześć:-)
Witaj Tunczyki wśród najlepszej grupy na forum;-):-D Oj, pracuś z Ciebie;-)
AniaSm - piękna zorza..zazdroszczę takich widoków..a anpisz mi proszę, ile pije Twoja Lenka MM?
Pathanka, trzymam kciuki za to przedszkole:tak:
Agrafka, Ty tez pracuś niezły..podziwiam..:-) ja się byczyłam od mniej więcej 8tc..
Marysia dzisiaj w nocy wkręciła się między nas i zasnęła szybciutko..nie ruszałam jej, niech ma czasem dobrze:-) Dopiero, jak po 2.00 obudziła się Martusia na cycy, to Seba wziął Marysię na ręce i wyniósł do jej pokoju..
U nas też od rana ładnie pruszy śnieżek, może się utrzyma, bo o tamtym z fotek, to już dawno zapomnieliśmy:-p:-)

Aż strach z dzieckiem wyjść na spacer, straszne, nawet nie chcę myśleć co przeżywa matka:
Atak na matkę z wózkiem. 6-miesięczna Magda zniknęła - Wiadomości - WP.PL
straszne :szok:,współczuje matce ,nawet nie chce sobie wyobrażać jak się musi czuć
maxwell Lena zjada w ciagu dnia 100-120ml a na noc dostaje po ok 140ml :tak: ,jesteśmy też w trakcie zmiany mleka bo to co do tej pory jadła się kończy w sklepach i chyba go już nie będą zamawiać (szwedzkiej firmy i pewnie nie schodziło)
mój Kuba ostatnio nie chce spać z nami ,a Lenki staram się nie brać do łóżka :-)
ana ,agrafka dużo zdrówka :tak:
właśnie Lenka zasneła ale jak wstanie to mleczko i pójdziemy na spacer przetestować dostawkę (chociaż na śniegu może być ciężko) i na jakieś zakupy bo w lodówce się pusto robi , na szczęście obiad na dzisiaj mam więc luzik :-)

reklama
hej laski

w tym tygodniu D ma wolne i ja na dłużej chodze do pracy,przez co mam mniej czasu na bb GRRR

Dziunia mam nadzieję że znajdziesz pracę i wszystko wróci do normy.jakby co dawaj do Wawy wkręcę Cie do Biedrony;-)

kupilismy sanki i na raz się na razie nadawały bo chlapa i tyle grrrr

Do góry