reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

etna Mogę Ci polecić na taką dolegliwość kieliszeczek rumu co 1/2 godziny pity powolutku z wychyloną głową. Terapia działa dopiero po 48 ciągłego stosowania.:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJacku ja mam to sama wypić, ale ja jutro do pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha, myślę że wszystkie inne dolegliwości wtedy też znikają :) tylko co z bólem głowy ? :)
Właśnie co na kaca po takiej 48 godzinnej terapii rumowej

reklama
U nas właśńie ksiądz wyszedł, Jasiek zanim przyszedł usypiał mi na kolanach i zamiast iśc go położyć to nie. Jak weszli ministranci, śpiewem przebudzili małego lwa, zaczął się ryk i musiałam wyjść na czas śpiewu z pokoju jak wróciłam to panicz już smacznie spał i na rękach. Ksiądz miły wypytał się o wszystkich, proboszcz z ambony grzmiał, że mają być 2 koperty jedna na ogrzewanie druga jako ofiara. U nas były dwie jedna od nas druga o dziadków. Zorientował się, że dlatego dwie, że od dwóch rodzin i wtrącił aluzję na koniec czy jesteśmy za ogrzewaniem w kościele :baffled: i miłe wrażenie nieco się zatarło.

ETNA nie dopuścić do kaca :-D a tatuś niech będzie grzeczny.

Pathanka brak słów dosłownie. A gdyby nie było żadnej koperty?

Antek padł jak trusia. Dziś bardzo sie cieszył , że idzie do przedszkola. Jutro odrabiamy zajęcia na basenie:tak:

MARTOLINKA nie mam pojęcia jaki byłby komentarz. Najśmieszniejsze jest to, że wcześniej wypytywał się jak nam się żyję i obraz był taki, że teściowa chora, teść na bezpłatnym urlopie, ja bezrobotna tylko mój Ł pracujący, więc niezbyt kolorowo. Dobre wychowanie wymagałoby żeby zachował swoje aluzje dla siebie.

Brawa dla Antka prawdziwy przedszkolak z niego.

MARTOLINKA narazie do końca lutego mamy zawieszoną działalność, bo obroty spadały a koszty rosły na gwałt. Chciałabym znaleźć pracę i zapomnieć o własnym interesie, ale jak widać wcale nie jest to łatwe. Ja nie nadaję się do bycia szefem, jestem za spokojna i zbyt uczciwa. Na szczęście mąż zarabia dobrze, ale w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo i wolałabym też chodzić do pracy dla własnego zdrowia psychicznego i poczucia bezpieczeństwa.

reklama
Do góry