reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Aniu po prostu przy drugim nabiera się więcej luzu:tak: mówi się, że nad pierwszym maluchem więcej skaczemy, a drugiemu już na więcej pozwalamy itd.

Spójrzcie na to, szczerze mówiąc jak ogladałam drugi raz to wyłam ze śmiechu:zawstydzona/y::-D
[video=youtube;mNUhcYrc2Ak]http://www.youtube.com/watch?v=mNUhcYrc2Ak&amp;feature=player_embedded[/video]

Jestem po wizycie, dostałam skierowanie na TSH, FT4 sama muszę zapłacić, skierowanie na mocz też dostałam, ale pęcherz mi nawala faktycznie po szkarlatynie dziewcząt. Dostałam antybiotyk, po nim powinno się uspokoić.

Jestem po wizycie, dostałam skierowanie na TSH, FT4 sama muszę zapłacić, skierowanie na mocz też dostałam, ale pęcherz mi nawala faktycznie po szkarlatynie dziewcząt. Dostałam antybiotyk, po nim powinno się uspokoić.
Dziunka zdrówka..

Napisałam ci PRIV prosze odpisz w wolnej chwili :)

A ten filmik niezły - uśmiałam się :)

Jacek nie biorę tego do siebie;-) wydaje mi się jednak , że jeżeli idę do lekarza i zadaję pytanie "Czy mogę podawać dziecku tran ?" on odpowiada , a ja robię po swojemu to coś jest nie tak;-) Nie neguję podawania tranu dziecku - każdy działa w zgodzie ze swoim sumieniem. To dyskusyjna sprawa tak jak choćby podawanie mleka mod. 3 latkom zamiast krowiego. Moja pediatra zaleca podawanie mleka mod do 3 roku życia a krowie jedynie w postaci przetworzonej. Tu też moze zaczać się dyskusja , ze to:
a)naciąganie rodziców przez koncerny
b)kiedyś dzieci piły krowie i nic się nie działo.
Przypomnę również , że kiedyś czarownice palono na stosie;-)

Dziunka co do Dukana . Jezeli mam już umrzeć to wolę choć te parę lat poszczycić sie talią osy i zgrabną pupą;-)umrzeć z sushi w ustach? mmm marzenie;-)

edit. Pathanka naprawdę nie ma szans na pracę? Ja wybieram sie na rajd po szkołach w marcu /kwietniu i liczę na ciepłą posadkę;-)Moze Etna mnie gdzieś wciśnie:-D

Nie bede zabierac dzieciom matki ;-)

uuuuuuuu daj znać po wynikach

Nadrobiłam Was i musze znikac do prasowania, a potem wyprawa na basen.

Dziewczyny ratujcię ja znowu mam zawalone gardło :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Co ja mam robić? Antybiotyk działa tylko wtedy jak go biorę potem znowu to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
śliny jak człowiek połknąć nie mogę

Tak chwaliłam ostatnio mojego męża to mam za swoje, chyba ma dość siedzenia w domu i czepia się o każde słowo, gęś by go kopła. Dobrze, że chociaż obiady gotuje :-pbo tak nasze małżeństwo przeszłoby ostry kryzys związany z jego przymusową obecnością w domu. i tak nic nie mogę przełknąć przez to moje gardło.

Ula mam nadzieję, że pojechałaś na tą wycieczkę "dopilnować" wszystkiego??? Jeśli chodzi o wstanie o 7 to mówi się trudno i trzeba budzić dziecko, może się w końcu przestawi no chyba że Ci odpowiada usypianie go o 24 :szok:.
Ja dzisiaj budziłam małego o 6.10 bo jechał ze mną odwiedzić babcię tzn ja do pray on do babci a tacie daliśmy poleniuchować i zatęsknić za nami. Na basen też jedziemy sami bo mecze, mecze są w telewizji:dry:

Witam nową forumowiczkę skąd ta intrygująca Nazwa????

etna Mogę Ci polecić na taką dolegliwość kieliszeczek rumu co 1/2 godziny pity powolutku z wychyloną głową. Terapia działa dopiero po 48 ciągłego stosowania.:-D

reklama
mój musiał dzisiaj wstac o 5,30 :-( ale musze przyznać, ze znióśł to lepiej niz ja :-)

Tuńczyk witaj. Co Ty masz za życie? A za komuny się mówiło że u nas się żyje po to by pracować a na zachodzie się pracuje żeby żyć. Widzę jednak że harówka jest wszędzie.
Cichutkie Huuura delikatni prószy śnieg i nie ma słońca (przez co śnieg nie sublimuje) a wczoraj byłem z Dobrusią na sankach i jabłuszku (bo mi tu jedna koleżanka weszła na ambicje). Na sankach jeździ na brzuchy (ale ja zbiegam obok i trzymam za taśmę żeby nie było za szybko) a na jabłuszku puszcza się prawą ręką przez co ją obraca. Było super jak taka malizna ciągnęła sanki pod górkę.

Dzień dobry. Wstawać!
hehehe
u mnie też slicznie, biało :-) ciekawe jak dlugo

Aż strach z dzieckiem wyjść na spacer, straszne, nawet nie chcę myśleć co przeżywa matka:
Atak na matkę z wózkiem. 6-miesięczna Magda zniknęła - Wiadomości - WP.PL
matko zgroza ale czytalam przed chwilą swieże doniesienia i już nie sa tacy pewni ze to porwanie pisza "żekome porwanie" i że matka "zasłabła z niewiadomych przyczyn" i że poszukiwania zaprzestane, sprawę przejmują dzielnicowi :dry: cos nie halo

Wróciliśmy z Warszawy, zmęczeni i wkurzeni. Jechaliśmy 3 godiizny jak sardynk iżeby się dowiedzieć, ze nie,potrzebnie przyjjehaliśmy :wściekła/y: bo w poradni to oni nam nic nie poradzą :confused: trzeba się dos zpitala położyć i pytają czemu ja tak zorbilam, no ludzie pokazuje lekarzowi wypis ze spzitala z sierpnia gdzie napisane że konieczna opieka poradni gastroenterologicznej wiec na drugi dizne nas zpaisalam a ze wypadlo na dziś dopiero to przeciez nie moja wina a co ja po wyjsciu ze spzitala miałam sie zapisac do innego na kolejne leżenie? W każdym razie w marcu lezymy :baffled: dalej pojechaliśmy do poradni alergologicznej Kube na kolejna wizyte zapisac, bo jak bylam w październiku na ostatniej wizycie to nie bylo juz zapisów a od listopad anie moge sie dodzwonic. I wiecie co???? sluchawka odlożona na biurku :wściekła/y::wściekła/y:
ide spac, moze mi nerw przejdzie

Do góry