reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Martolinka..ja bym zjadła makaron z truskawkami..:-D Mi mamcia napakowała masę mięsa, słoik rosołu i słoik buraczków;-) Więc tylko muszę ugotować makaron do rosołu i do mięska jakieś ziemniaczki (z kluskami sie nie bede bawiła)..a dziewczynki - zdrowe, dzięki:-) Choć, jak Martusia się zmęczy, to trochę pokasłuje - ale pediatra mi mówiła, że tak może być przez jakieś pół roku..
Magda, zapraszamy częściej:-) No i trzymam kciuki za drugą córę..;-)

reklama
Wieje dziś okropnie , ale zaliczyliśmy z małym 3 godzinną rundkę i zasłuzenie zaległam na kanapie;-)

Ula dzięki za przepis- zrobiłam ostatecznie makaron ze szpinakiem

Od wczoraj zgaga pali mnie niemiłosiernie. Nic nie pomaga i nie ma w zasadzie znaczenia co jem. grr

to danie "NA leniwca";-)pierś skrojoną w kostke doprawiam sola , swiezym czoskiem pieprzem i lubczykiem. Obsmażam na patelni, dodaję zamrozony szpinak. Doprawiam na koniec smietana i podaje z makaronem

Cześć dziewczyny. U nas święta minęły rodzinnie. W niedziele padał u nas śnieg :szok::-D
Martolinka Najlepszego z okazji rocznicy.
Magda gratulacje
Ula witaj
Anawawka a co u MamyMarcela?? Wiesz coś??

Magda - gratki
Ilona - nic nie wiem, wyślę jej dziś sms-a poświątecznego.;-)
Jezuuu kobity ja po Świętach o jedzeniu myśleć nie mogę, a Wy tu o obiadach ;-):-D:-D Jestem tak obżarta, ale papa na widok makowca mi się cieszy i z miłą chęcią pochłonę z 4 kawałki:cool2:

reklama
Do góry