• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
hehe etna sprytny Pawełek. DObrze ze tesciowa drzwi w domu na klucz nie zamknela, bo by sie sasiad nie dostl

polaa :szok: jz? o kurcze! trzymamy kciuki. A czemu przelozyli?

Witajcie,

kobietki mam pytanie . Czy Wasze dziecko/dzieci potrafiły zasnąć same , odłozone do łóżeczka jak były malutkie? Załóżmy tak do pół roku. Etna mówiła , że Paweł zasnął tam gdzie go położono a ja nie znam takiej możliwości w ogóle. Zakładam , że udawało mu się to bo miał smoczka i to go usypiało . Antek i Ala na wszelkie plastiki mają "wywalone";-) i tak moją dwójkę usypiamy/usypialiśmy na kolanach , rękach itp. Antek miał nawet dość długi okres usypiania w wózku , ale teraz tego już nie chcę robić.
Samodzielnego usypiania zaczęłam uczyć małego jak miał około 5 mscy i jakoś nam poszło
Tom usypial na poczatku przy cycu, a potem juz w lozeczku. niestety nigdy nie sam, ale zawsze to trwalo moment, tzn siadalam obok i glaskalam po glowce albo tlyko mialam "byc" i on powoli odplywal :-)
Witam,

przepraszam, że tylko o sobie ale nadrabiać będę wieczorem.
bylam dzisiaj w szpitalu, mialam rozne badania robione i termin cc mam zmieniony z piątku na jutro
shocked.gif
shocked.gif
mam nadzieje, ze 13tka bedzie dla nas szczęśliwa
biggrin.gif
Bardzo prosze o kciuki
wink2.gif
jutro o 7 mam przyjechac do szpitala, zalatwiliśmy opiekę nad Kuba(dobrzy znajomi) bo mama w czwartek do poludnia przylatuje, lapie mnie stresik oj łapie...
trzymam kciuki :-)

hej
martolinka myśmy z Kubą przerobili chyba wszystkie możliwe opcje zasyiania dlatego przy Lence nie chcieliśmy powtórki i sama zaczeła nam zasypiać dopiero ok 4 miesiąca :tak:
Pola to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&
byłam dzisiaj z dzieciakami u koleżanki bo pogoda brzydka a teraz siedzimy i oglądamy mecz co się zaczyna :-)

reklama
Oooo a co Wy tam będziecie robić? Toż to mała mieścina...Mój znajomy był w tamtejszym hotelu i mówi że nie chciało im się nawet z niego wychodzić tyle atrakcji ale sporo zabulili.

Dziewczynki ma któraś internet w T-mobile albo radiowy? Mam już dosyć przepłacania Netii za telefon z którego nie korzystam. Chcę zmienic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry