reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a co to za historia,o ktorej mowia,ze blaszczykowski byl swiadkiem, jak jego ojciec zamordowal jego mame????? :-:)szok:
a jackowski sie pomylil, bo przewidywal wygrana rosji, chyba 2:1 albo 3:1 , nie pamietam juz

Coooo?????
Jackowski to mówił na zasadzie dedukcji.Mówił też że wygramy z Grecją.Pamiętam że mówił ż ewygramy dwa pierwsze mecze a potem to już...

reklama
o maj gad dopiero udalo mi sie odlozyc zuzanne. chyba koniecznie chciala kibicowc, bo spala n rekch przed tv a do lozeczka za nic nie dla sie odlozyc. Obejrzalam mecz od deski do deski i nie powiem emocje byly duze. Nie spodziewalam sie po naszych takiej dobrej gry choc moj a. jest zdegustowany ale chlopom to nigdy nie dogodzi.

A. mi dzis zrobil niespodzianke i dostalam kase na porzadny stanik, bo juz nebawem bede sobie wymiona kolanami obijac i wlasnie kombinuje jakby tu kupic stanik (przymierzanie jest koneicne, zapewne dlugie i intensywne) z 3 dzieci :baffled: moze ktos pryjedzie popilnowac ich pod sklepem???? ktos chetny?
no trudno bede musiala isc w sobote, wtedy zostawie A chlopakow a szkoda, bo dobrze by bylo lepiej sie nieco zaprezentowac w piatek

nie wydje mi sie, bo ona koniecnzie chce byc ponowo i twarza przytulona do golego ciala. Mysle z eto bardziej o to cieplo czlowieka chodzi. Zobaczymy jak to bedzie dalej. Jk bedzie bardzo uciazliwie to bedziemy kombnowac

kilolku, wymiona :-D:-D:-D:-D

ania, dzieki za info. tym bardziej podziwiam go,ze tak daleko zaszedl

gosiulku, ja czytalam,ze mielismy przegrac z rosja, ale za to dac piekny popis na ostatnim meczu z czechami

edit, sawi, kilolku, jak macie zbedne cycochy to ja chetnie przyjme :-D:tak:

Ostatnia edycja:
banana ja mam dzo zbednego ale w dlugosci to nie wiem czy na tie cos reflektujesz? ;-)

Sawi powaznie masz potrzebe? ale czy sklep wytrzyma taka ilosc dzieci? j chodze do tego niedaloko kosciola św Anny, obok Ing. tam maja fajne modele do krmienia

reklama
Witam się i ja. Byłam dziś u dentystki i zrobiła mi 2 zęby. Niestety znieczulenie już dawno puściło i rwie mnie trochę. zaraz pójdę lulu to zapomnę :)))

Polaa trzymam kciuki za cc... Super niespodzianka...

Anawawka super macie dni adaptacyjne. My dopiero pod koniec sierpnia, ciekawe jak będzie.

Do góry