Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny/Kobiety
Jak jest u was z dłońmi? Macie spuchnięte palce?
Ja dzisiaj ubrałam obrączkę i pierścionek zaręczynowy, normalnie w domu ich nie noszę, ale jak wychodzę z domu to zawsze zakładam, do tej pory były dobre, a dzisiaj mi spadają z paluszków.
Byłam pewna że na tym etapie ciąży palce powinny puchnąć a nie odwrotnie?
Dziewczyny/Kobiety
Jak jest u was z dłońmi? Macie spuchnięte palce?
Ja dzisiaj ubrałam obrączkę i pierścionek zaręczynowy, normalnie w domu ich nie noszę, ale jak wychodzę z domu to zawsze zakładam, do tej pory były dobre, a dzisiaj mi spadają z paluszków.
Byłam pewna że na tym etapie ciąży palce powinny puchnąć a nie odwrotnie?
Chciałabym mieć je ze sobą przy porodzie tak jak i moją bransoletkę Pandory, którą sobie uzupełniałam w trakcie całej ciąży...
a dzisiaj poleciało mi kilka kropli mlekaucieszyłam się jak głupia nie wiedzieć czemu
a mój N. powiedział, że dzięki temu humor mu się poprawił na cały dzień i że nawet nie widział, że tak się będzie z mleczka cieszyć hehe
Holly, ja tak zrobiłam w pierwszej ciaży - tylko w tamtej miałam problem z popuchniętymi palcami. A zdjąć mi nikt nie kazał, mam nawet zdjęcia z porodówki, na których widać łańcuszek z "gadżetami". A jak wychodziłąm ze szpitala to obrączka była na palcu lewej ręki :-)Ja już od paru tygodni nie mogę nosić pierścionka zaręczynowego ani obrączki :-( Bardzo żałuję bo traktuję je jak talizmany... Chciałabym mieć je ze sobą przy porodzie tak jak i moją bransoletkę Pandory, którą sobie uzupełniałam w trakcie całej ciąży... Pierścionki chyba wrzucę na łańcuszek, co Wy na to? Każą zdjąć?