aduska123, to macie spory dylemat, ale u nas bylo podobnie, bo ja chcialam (i chce) wrocic do PL na stale i tez mam pomysl na zycie itd, a moj D nie chcial i wolaby w Anglii zostac na stale.. doszlismy do kompromisu i wracamy do PL, ale we wrzesniu przyszlego roku musze do pracy wrocic na 3 miesiace (tej w Anglii) wiec wtedy pewnie podejmiemy ostateczna decyzje, gdzie bedziemy mieszkac na stale. Ja licze, ze przez te kilka miesiecy udowodnie D ze w Polsce nam lepiej.. a on pewnie gdzies tam w srodku ma nadzieje, ze stwierdze ze wole w Anglii heh
Violett, slodkie kociaki Twoje

mysle ze jak sie beda do Amelki przytulac to nic jej zlego nie zrobia, tylko trzeba uwazac, zeby nie lizaly.. bo maja dosyc szorstkie jezyczki na delikatna skore noworodka.
Amerie, powodzenia z robieniem pozadku na dole..

dla mnie to juz nie do wykonania.. ale ostatnio za to zabralam sie za obcinanie pazurkow u stop.. udalo sie ale odkladalam to 3 dni
holly101, w TVN to prawie nic nie powiedzieli.. jedno wiazanie tylko jakos tak dziwnie do tego podeszli.. a Ty skad wiesz jak wiazac? Bo dla mnie to najwiekszy problem wlasnie, ze nigdy nie widzialam na zywo i mysle ze sama bym nie dala rady.. a jaki tytul ksiazki?
ixidixi, biedaku.. mam nadzieje, ze przejdzie.