• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Jeny jakie informacje z rana!!!!! Lenna Wszytskiego dobrego dla Ciebie i dla maluszków!!1 Gratulujemy!

Trusia polcaespanola wcale nie przesadza bo u niej to już 37 tc także już baaaardzo blisko:)

Amerie
ja biorę jeszcze luteinę..dostałam ją w 28 tc i miałam brac 2*2 dziennie. Na ostatniej wizycie ginka mi powiedziała, żebym zmniejszyła do 2 na dzień chyba że będą skurcze. No i zmniejszyłam ale za parę dni miałm zbyt dużo skurczy więc wróciłam do poprzedniej dawki...i nie wiem czy jest to powodem, ale skurczy mam mniej...

Ojej ale szok!!! :szok:
Lenna ogromnie i podwójne gratulacje :-) Życzę Ci szybkiego powrotu do formy po cc i dużo zdrówka dla twoich maluszków.
Oj coś czuję, że niedługo się posypią kolejne dzieciaczki listopadowe, które ciągnie na świat już w październiku :blink:

Dziewczyny kazda ciaza jest niby inna...przy pierwszej ani mi nie odszedl czop ani nie mialam biegunki, przez 2 dni plynely mi wody wiec musielismy przyspieszyc oksytocyna, zeby za duzo wod nie stracic bo nie mialam skurczy. pecherz mi lekarz przebijał a rozwarcie przez 2 ostatnie tygodnie na dwa palce i sie nie ruszalo dalej. teraz od 7 miesiaca mam rozwarcie a na ostatniej wizycie lekarz mowil mi ze znowu dwa pelne palce wchodza. Biegunke mialam hehe ale po lewatywie i to taka ze nie wiedzialam czy chce mi sie na kibelek, czy idzie skurcz, czy dziecko wystawia glowe hehe.
Za to laska co lezala ze mna to dostala takich wymiotow ze nie zdążyła w rece łapac... :/ i urodzila za 3 godziny. do objawów porodu trzeba podchodzic indywidualnie, nie wszystkie objawy pojawia sie naraz

Ojojoj to się porobiło :) Lenna serdeczne gratulacje Kochana. Wracaj szybko do formy i ciesz się maleństwami :)
Widzę,że żarty się skończyły a ja jeszcze w proszku. Od poniedziałku zatem zaczynam pranie i prasowanie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry