• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Dzień dobry :)

Amerie - cieszę się, że przeszły skurcze i wszystko jest w porządku :)

Ja również gralutuje Lenna :) Jak ja bym chciała móc trzymac już synka w ramionach :)

A ja dziś w planach mam prasowanie ubranek :) Wszystkie wyprane i pachnące czekają na wyprasowanie :)

Miłego dzionka :*

reklama
Wielkie gratulacje dla Lenny!!!
Widać,że Listopadówki powoli się zaczynają rozpakowywać...a wydawało się,że to tak odległy dla nas czas ;)
Ps.dziś pakuję torbę dla bezpieczeństwa ;)

Helou:-)

Wow:szok:. To już przyszła na nas kolej???!!! Lenna ogromne gratulacje!!! Zdrówka dla dzieciaczków i szybkiego powrotu to normalności po cesarce. Duuuuuużo siły!!!
A wydaje mi sie, ze miała miec cesarke 13.10. Chyba tak? Prawda?

Co do badania wziernikiem to ja jestem zawsze badana, ale bardzo króciutko i to po to żeby zobaczyć czy nei ma infekcji. No a szyjkę mam badaną usg dowcipnym (pomiar) a potem paluszkami żeby ocenić stopień jej napiętości czy coś takiego.

Amerie no nieciekawe te Twoje skurcze. Dobrze, że już przeszło. Odpoczywaj dużo i żadnego sprzątania dzisiaj :-). A kiedy idziesz do lekarza?

Zalgol do lekarza w piątek idę zobaczyć czy te leki pomogły i jak się ma szyjka, choć po dzisiejszej nocnej akcji czuje że znowu się skróci, zresztą mały już tak bardzo jest na dole, że czasami mam wrażenie że zaraz wyskoczy, zwłaszcza jak mi główką po pęcherzu przesuwa, masakra jakie to nieprzyjemne uczucie ...
Dzisiaj i tak czuje skurcze, choć obrałam tylko pieczarki na sos.

Ale napisze wam szczerze że te skurcze to pewnie przez nerwy, bo sobie wczoraj wieczorem troszkę popłakałam, i potem się zaczęło ból brzucha i skurczybyki....

Trusia- co do humorków.. moja reakcja wczoraj była straszna. wstałam sobie o 1szej w nocy, maz spi, ma wstac o 6 a ja-kanapki, ksiażki, to znow do lazienki po coś, to sie smieje bo mały po kanapce zaczął buszować, normalne, że mąż się zdenerwował,,poprosił, żebym była ciszej. a ja zrobiłam zadyme i trzasnelam drzwiami obrazona :confused: potem jak zasnał robiłam podchody i tuliłam sie do niego.
Lenna- huraa! ale super :-) Lenna już ma swoje dzidziunie!

No to dziewczynki, sezon rozpakowywania uważam za otwarty!

Amerie - ja biorę luteine, 2 razy dziennie po 2 pod język, ale jak zabraklo pod język to dawali dopochwowo ;)
Z takimi skurczami to może powinnaś do szpitala pojechać, szyjka może ci się bardzo skrócić, mi się tak skrócila przez tydzień kiedy to mialam skurcze ale czekalam aż przejdą i jak wkońcu po tygodniu poszłam do lekarza to okazalo sie, że szyjka ma 1,4cm :(

Wielkie gratulacje dla Lenny!

No to na szczescie nie jestem pierwsza :D jeszcze sie jakos trzymam ale kazdy bol przyprawia mnie o zawrot głowy no pewnie ze poczekam do regularnych co 10 min, bo wiem, ze jak teraz pojade to mnie zostawia juz w szpitalu...

LENKA GRATULACJE!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry