reklama

Listopad 2010

Kasia_B tych ketonów mam 15 i powiem Ci że nie wiem czy to dużo czy mało bo nie ma na to norm i w ogóle być ich nie powinno

Goncia - jeżeli to jest 15 mg/dl to rzeczywiście niewielkie więc nic takiego (tak jak pisałam, powinnaś jeść jakąś kanapkę przed snem - generalnie coś co zawiera węglowodany złożone).
Chyba, że jest to 15 mmol/l bop wtedy to już b. wysokie i raczej wskazuje na cukrzycę.

reklama
witajcie!
ja z wstawaniem wnocy, nie mam kompletnie problemów. Wstaję raz może 2 i tyle. Potem zaraz szybko zasypiam.
Przytulanki.... no ostatnio było nawet więc w miarę.
ja to zaczęłam odczuwac ciąże ;) w sesnie pobolewa kręgosłup no i czasami zdarzają się duszności..... ale poza tym nic.
Małemu mam wrażenie jakby było juz mocno za ciasno :) na ostatnim usg lekarz stwierdził, że urodze do 15 listopada- od początku miałąm 19 lub później. No ale widomo to już synek zadecyduje!
Narazie uciekam - zajmuję się roczną dziewczynką więc czasu jeszcze zuepłnie wolnego nie mam, ale to tylko do końca tygodnia!
Ściskamy mocno
P.S. grubaskiem tez jestem i akceptuję to w zależności od humoru ;)

No nie zagląda niestety - już parę tygodni temu prosiłam ją o zmianę terminu ale bez skutku :-( Ale w sumie to drugorzędna sprawa. Bardziej niepokoi mnie ciągła nieobecność np. Modlisi...

Niby po 1 miesiacu, ale widzialam tez posty w ktorych dziewczyny pisaly ze juz w szpitalu dzieci w nim kapali.. u nas poelcaja zeby przynajmniej przez pierwsze 3-6tyg uzywac tylko wody, zero kosmetykow..

O Oliatum nie wiem nic ale chetnie sie dowiem ;)
Wróciłam z wiekszych zakupów w Leclercu i obiecałam sobie że to już ostatnie do porodu, to już nie dla mnie. A jeśli chodzi o uwagi naszych najukochańszych to moj M jak sie przewracalam z boku na bok powiedział
Jak chcesz to zadzwonie do Greenpeace, oni pomagaja wielorybom co sie nie mogą przekrecic.
A ja w płacz i śmiech jednocześnie.
Trzymajcie sie

Dopisalam :) Ale tylko do listy z imionami bo z terminem to do kremofki ale ona tutaj juz wcale nie zaglada.

No nie zagląda niestety - już parę tygodni temu prosiłam ją o zmianę terminu ale bez skutku :-( Ale w sumie to drugorzędna sprawa.

W takich sprawach możecie też pisać do mnie...
Kremofka jest w szpitalu i zostanie tam do rozwiązania.

ania_ch- a dlaczego chcesz użwać Oilatum? Przecież to swego rodzaju "lek" jak dzidzia ma przesuszoną skórę lub inne z nią problemy. A tak to naprawdę nie ma sensu używać bo tylko skóra maluszka się do tego przyzwyczai i można sobie narobić więcej kłopotu niż to warte. Ja zamierzam kąpać w wodzie z dodatkiem oliwki lub ciekłej parafiny, ewentualnie mydełko bambino jakby wodą dzidzi domyć nie dało:D

anbar- to ja poproszę o dopisanie do listy, 3.11 chłopiec Daniel

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry