Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sól działa bardziej odkażająco niż rumianek,mozesz tez ssać tantum verde,wiem bo 2 tyg temu miałam podraznione gardło,lekarz pozwolil. Jeśli chodzi o znieczulenie to sa takie dla kobiet w ciązy ja jak bylam w 16 tyg z zębem to lekarka oczyścila mi ząb i kazała wrócic jak urodze bo ona nie podejmie sie ryzyka i zadnego znieczulania mi nie da bo nie ma tak naprawde bezpiecznuch znieczuleń i podaje sie je w ostateczności kiedy nie ma juz innego wyjscia.rtg to też ostatecznoś i zawsze dają fartuch ochronny. Znajdz dobrego dentyste i współczuje bo faktycznie musi bolec ,mi zęby mądrosci rosły w okresie matury i pamietam nie bylo ciekawie.Czesc wszystkim, u mnie zaczal sie dzien zamartwianiem.. mam takie zęby madrosci po obu stronach na dole ze wylazly do polowy (a trwalo to chyba ze 3 lata) i od czasu do czasu boli mnie dziaslo z jednej albo z drugiej strony i za dzien-dwa przechodzi.. a teraz zaczelo mnie bolec dziaslo.. ktore niechacacy przegryzam ciagle.. cala lewa strona w srodku buzi jakas taka podpuchnieta lekko.. ale najgorsze ze jak przelykam sline to mnie boli z lewej strony jakby "z tylu" gardla, ciezko to nawet wytlumaczyc.. i tak juz 3 dzien.. najgorzej z rana.. plukam rumiankiem ale srednio to pomaga.. martwie sie czy to nie jakies zapalenie.. a zebami madrosci nie jest tak latwo i przewaznie trzeba robic zdjecia.. a przeciez w ciazy nie mozna..a w polsce bede dopiero za 3 tyg
(tutaj bym sie nie odwazyla isc do dentysty, chyba ze juz naprawde ostatecznosc).
Jak to jest z tym leczeniem zębow w ciazy (znieczulenia) i zdjeciami rtg?
Zapytam ale ja mialam czesto tak w poprzedniej ciąży i 3 dni wstecz mi wypisywał. Dam znać jak wrócę ale błagam nie stresuj sie bo jestem pewna na 200%Kokota, podobno lekarz moze wypisać jeden dzien do przodu i 2 dni wstecz...ale mam prośbę, zapytaj lekarza jak to jest oki?? Bardzo , bradzo proszę![]()
Czesc wszystkim, u mnie zaczal sie dzien zamartwianiem.. mam takie zęby madrosci po obu stronach na dole ze wylazly do polowy (a trwalo to chyba ze 3 lata) i od czasu do czasu boli mnie dziaslo z jednej albo z drugiej strony i za dzien-dwa przechodzi.. a teraz zaczelo mnie bolec dziaslo.. ktore niechacacy przegryzam ciagle.. cala lewa strona w srodku buzi jakas taka podpuchnieta lekko.. ale najgorsze ze jak przelykam sline to mnie boli z lewej strony jakby "z tylu" gardla, ciezko to nawet wytlumaczyc.. i tak juz 3 dzien.. najgorzej z rana.. plukam rumiankiem ale srednio to pomaga.. martwie sie czy to nie jakies zapalenie.. a zebami madrosci nie jest tak latwo i przewaznie trzeba robic zdjecia.. a przeciez w ciazy nie mozna..a w polsce bede dopiero za 3 tyg
(tutaj bym sie nie odwazyla isc do dentysty, chyba ze juz naprawde ostatecznosc).
Jak to jest z tym leczeniem zębow w ciazy (znieczulenia) i zdjeciami rtg?
- na wyspach niezwykle rzadko spotykana sprawa