Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny, jak się wkleja suwaczek???
U mnie niestety jest bardzo źle. W sobotę zaczęłam plamić, w niedzielę trafiłam do lekarza i dostałam duphaston i skierowanie na pilne usg, w poniedziałek beta wyszła dwa razy większa, a na usg nie było widać pęcherzyka w macicy i niestety coś wyszło przy jajniku. Szybka konsultacja u innego ginekologa i dostałam skierowanie do szpitala. Od dzisiaj jestem na oddziale, plamenia raz są, raz nie ma, czasami pobolewa mnie brzuch jak przed okresem. Rano na usg wyszedł pusty pęcherzyk w macicy i już kompletnie ne wiadomo o co chodzi. Na razie pozostaje na obserwacji. Nerwowo już jestem wykończona :-(
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i czekam na dobre wiescimysza84 bardzo dziekuję za słowa otuchy. to jest moja druga ciąża i wszystko dzieje sie zupełnie inaczej niż poprzednio.
jak spojrzałam na pierwsze usg mojego pierszwego dziecka to w 7 tyg, serducho już biło 148 udzerzeń na minutkę i pęcherzyk był pełny.
a tu zupelnie pusto.
ginekolog mi nic nie powiedział, ponieważ robiłam samo usg gdzieś tam prywatnie. wizytę u swojego lekarza mam dopiero 12 kwietnia.
wspomniał tylko, że jeśli w najbliższym tygodniu nie będzie echa to mogę spodziewać się zabiegu :-(.
tak więc czekam 12-ego z niecierpliwością.