Svensonka
Fanka BB :)
svensonka ja tez nie mieszkam w pl, tylko w uk i tez tylko spotkania z polozna, ale jak cos sie dzialo to jestem zadowolona bo reagowali dobrze (w szpitalu mnie polozyli i tak dalej). teraz pewnie na wizycie zaproponuje Ci masazyk![]()
byc moze ale nigdy o czyms takim nie slyszalam nawet od sasiadek szwedkek wiec kto wie
dla mnie to troche takie dziwne ja mam jedna nerke bo jedna mam usunieta krzywy kregoslup,nadzerki na zoladku ale to nie kwalifikuje mnie do cc
moj maz zlamal lewa noge 2 tyg temu i ma 8 srob i metal w nodze do konca grudnia gips no i synek ma 6 lat ktorego musze do kolezanki zawiesc jak na porodowke bede jechala istna rodzina adamsow hahaha
i moja polozna wcale sie ty nie przejmuje polski gin tez nie i wogole to musze dzwonic jak ostatnio 3 razy na izbe przyjec pierw mi sie sekretarka wlancza a pozniej mnie polancza na porodoweke tam sto pytan do.....jak do kretynki i znow niech pani zadzwoni jak skurcze beda co 5 min i znow co 3min zygac sie chce a do szpitala mam okolo 20 min autem w dzien to nawet nie wiem jak dojade z mojej wyspy do miasta jeden most jakas masakraaaa
wolalabym miec cc i swiety spokuj