reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

svensonka ja tez nie mieszkam w pl, tylko w uk i tez tylko spotkania z polozna, ale jak cos sie dzialo to jestem zadowolona bo reagowali dobrze (w szpitalu mnie polozyli i tak dalej). teraz pewnie na wizycie zaproponuje Ci masazyk ;)

byc moze ale nigdy o czyms takim nie slyszalam nawet od sasiadek szwedkek wiec kto wie
dla mnie to troche takie dziwne ja mam jedna nerke bo jedna mam usunieta krzywy kregoslup,nadzerki na zoladku ale to nie kwalifikuje mnie do cc
moj maz zlamal lewa noge 2 tyg temu i ma 8 srob i metal w nodze do konca grudnia gips no i synek ma 6 lat ktorego musze do kolezanki zawiesc jak na porodowke bede jechala istna rodzina adamsow hahaha
i moja polozna wcale sie ty nie przejmuje polski gin tez nie i wogole to musze dzwonic jak ostatnio 3 razy na izbe przyjec pierw mi sie sekretarka wlancza a pozniej mnie polancza na porodoweke tam sto pytan do.....jak do kretynki i znow niech pani zadzwoni jak skurcze beda co 5 min i znow co 3min zygac sie chce a do szpitala mam okolo 20 min autem w dzien to nawet nie wiem jak dojade z mojej wyspy do miasta jeden most jakas masakraaaa
wolalabym miec cc i swiety spokuj

reklama
Sensonka współczuję Ci bardzo. Pociesz się, że już raz miałaś fałszywy alarm (jak pamiętam) i zdążyłaś, więc trening już masz. Wiem, że to może marne pocieszenie ale zawsze trzeba znaleźć jakiś pozytyw.

Co do opieki ciążowej w UK to jednak cieszę się, że mieszkam w PL.

Violett-miesiąc temu zaręczyny i tak zleciało, a pomyśl co będzie ZA MIESIĄC

ja mam termin dokladnie za tydzien w srode ale cos sie mojemu synkowi na swiat nie spieszy narazie. mieszkam w szwecji takze troche to inaczej wyglada niz w polsce. w piatek ide do lekarza na kontrole mam nadzieje ze to juz ostatnia bedzie . dzisiaj zrobilam maraton po sklepach i teraz odpoczywam i czytam co tam nowego na forum .

ja mam termin dokladnie za tydzien w srode ale cos sie mojemu synkowi na swiat nie spieszy narazie. mieszkam w szwecji takze troche to inaczej wyglada niz w polsce. w piatek ide do lekarza na kontrole mam nadzieje ze to juz ostatnia bedzie . dzisiaj zrobilam maraton po sklepach i teraz odpoczywam i czytam co tam nowego na forum .

A w ktorym miejscu w Szwecji ja stockholm

heja, ja wlasnie wrocilam od lekarza, no i rzeczywiscie wykryli 2 tygodnie temu jakas bakterie u mnie :-( tzn ta bakteria (nie pamietam nazwy) zawsze siedzi sobie w pochwie ale czasami sie rozrasta.. no i dostalam antybiotyk ktory chamuje ten rozrost, mam go brac co 6 godzin blee.. pytalam sie w aptece na wszelki wypadek czy mozna go brac jak sie karmi piersia i mozna

pozatym tyle im zeszlo z tymi wynikami bo trenowali ta bakterie roznymi antybiotykami typu penicylina itp i wyszlo im ze najlepszy dla mnie bedzie ten co mi dali

nie wiem czy zdarze sobie ten antybioty pobrac bo wlasnie zaczely mi sie bole jak na okres :-(

witam wieczornie,
kurcze, musiałam sie z domku ruszyć popołudniu, odebrać dziecko z przedszkola i iść z nią jeszcze na angielski. i wiecie co? to wszystko jest zaledwie w obrębie 600-700 m. a ja potem, aż do teraz musiałam leżeć bo tak mnie wszystko boli, że wytrzymać się nie da.:-( teraz na chwilkę wstałam, żeby dziecku zrobić kolację. za pół godzinki wraca mój D. więc on już ją położy.
jak tak dalej pójdzie, to do porodu całkiem przestanę chodzić:dry::szok:
buziaczki
do juterka.

magdaaa26, ja caly zeszly tydzien ledwo chodzilam, bo mnie albo podbrzusze bolalo albo miednica.. a w tym tygodniu jakby juz lepiej, rano jak wstane to troche boli po nocy, a pozniej jak rozchodze (po domu) to juz nie boli (no chyba, ze jakis dluzszy spacer albo wysilek), wiec moze nie bedzie tak zle.

agatakat, trzymam kciuki zeby sie pozadnie rozkrecilo, a nie tak jak ostatnio Cie meczylo.. daj znac jakbys jechala do szpitala!

reklama
To do kitu, Amerie musi być nieźle zdenerwowana, czemu jej nikt wynikami nie uspokoi, nawet jak są nie tego to ktoś powinien z nią pogadać, takie czekanie jest wk.....
To dziwne, nikt nie urodził??????????????????????/ No chyba że Anbar??????

Obczytałam wszystko ale sorki nie dam rady wszystkim odpisać
Jem, czytam was i idę spać, a moja wizyta mnie przygnębiła i niewiem czy nie pójdę do kogoś pryw żeby spr

Do góry