• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Witajcie dziewczyny!
Już tak mało zostało, ale te ostatnie dni dłużą się chyba najbardziej.
Ja czekam na swoje bliźniaki z niecierpliwością, ale dopiero za jakieś dwa tygodnie mam mieć cięcie...

Udanych i szczęśliwych porodów Wam życzę!

reklama
Witam się piątkowo!
Ja coś wczoraj zasnąć nie mogłam ale w końcu udało się. Dziś już piątek. Samopoczucie u nas nawet OK, choć na dworze ponuro. Ale przynajmniej ciepło jest.
Violett-ja też tak czasem mam z tymi humorami. Pocieszę Cię, że już bliżej niż dalej, a w Twoim przypadku to już całkiem blisko. U mnie czopa ani widu anu słychu. Bóli brzucha z resztą też. Cóż czekamy nadal. Głowa do samej góry. Poza tym pomyśł, że przeskoczyłaś problem przedwczesnego porodu. To duży sukces.

Witam w deszczowy poranek!!!

Dzisiaj ponur jest jak nie wiem. Zasypiam na stojąco, ale ja klasyczna sowa jestem, a od 6 na nogach wokół dzieci, a tak bym poleżała do 10...
Violett - właśnie to jest syndrom końcówki. Mnie męczy też ostatnio mój brzuch. Niby mały - jak nadal wszyscy twierdzą, ale ciąży. Bolą mnie powłoki brzuszne :-( A jak jeszcze któreś z dzieci mocniej mnie klepnie po brzuchu to mam ochotę... oddać ;-) Wczoraj sobie nieco popłakałam wieczorem, ale tak naprawdę to był tylko czubek góry lodowej - już widzę siebie w 3 dobie po porodzie, znów będę ryczała na całego. "Bo tak"
Miłego piątku i czekam na wieści od rozpakowanych, rozpakowujących się (Amerie, Rtyska!!!!) oraz tych oczekujących na poród ;-)

Witam po śniadanku:)
U nas też bez zmian czekamy co będzie dalej.Niech już dzidziulek wychodzi.Wczoraj miałam jakiś kiepski dzień i na nic nie miałam ochoty.
Listopada się zaczął a tu żadne dziecię nie śpieszy się na świat.

Holly-ślicznie wyglądacie:)

Tyle napisałyście że nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.Mam nadziej że wszystkie jak najszybciej zaczniemy rozpakowywać się.

Witamy się 2w1
Violet już z góreczki, pomyśl o mnie ja jeszcze miesiąc, dopiero będę zrzędzić, już mam dołki. Będzie dobrze, może to ta pogoda
słuchajcie u mnie tak wieje, że drzewa się w pól zginają. Muszę jechać jednak do urzędu złożyć o dowód, co tu ubrać????
Ciekawe jak Amerie i Rtyska?? Brakuje mi dobrych wiadomości, nie lubię jak którąś z nas męczą :)

Nic dopić herbatę, wziąc torbę pod ramię i na miasto, haha takiej dużej wiatr nie weźmie :D Trzymajcie się cieplutko

hej :)
u nas też od rana huczy i buczy i leje ;/
dziś miałam trochę luzu, rano tylko wstałam wyprawić małą do przedszkola ale dziś mąż ją zawiózł, jak miło :D
Właśnie przed chwilą wyczłapałam się z łóżka i muszę ruszyć na miasto i na ktg a tak mi sie nie chce, najchętniej bym spod kołdry nie wychodziła.
wczorajsze szaleństwo sprzątania odbiło się jak na razie tylko na kręgosłupie.
idę na kawkę i zacznę się pozytywnie nastawiać hehe

Powodzenia dla mamuś rozpakowujących się i nas oczekujących :)
Mimo wszystko miłego dnia

witam sie i ja piatkowo, humor nadal beznadziejny, pogoda beznadziejna, wszystko do du*** chyba przespie dzisiejzy dzien :(

ciekawe jak Rtyśka, ma ona do kogos nr wogole?

Ostatnia edycja:
Witam:)
Na gorącej zamieściłam wiadomość od Amerie...
Dziewczyny, a co z ania_ch??? Dawno jej nie było chyba....Ostatni raz jak dawała wieści od holly...
Ja humorek mam w miarę pozytywny, cieszy mnie ta końcóweczka, ale ciekawe co będzie za tydzień...jak nie urodzę...choć mam zamiar do tego nie dopuścic:D
Violett ściskam się mocno...pamiętaj, to może być Twój ostatni dzień w 2w1 więc lepiej przeżyć go pozytywnie:)

amerie- powodzenia!!!!!!
viollet- mój nastrój również nie jest najlepszy..

Polecam Oilatum!!! Pomogło, spałam prawie cała noc, prawie w ogóle nie swędziało i padłam o 22 i wstałam o 9 :szok: spałam jak zabita.

reklama
Aduska ale jakos nie potrafie dzis sie usmiechac, przez cala ciaze nie mialam takiego humoru jak dzisiaj ;/
Od rana siedze i rycze. I bedzie tak chyba caly dzien, nie zwazajac na to czy to ostatni dzien czy nie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry