Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzeba mu chyba tylek przetrzepac zeby moze za pomoc sie zabralTrusia77, nie martw się!!! Wkurzanie się nic nie da. Ja chciałam, miałam z kim, ale źle się czułam wieczorami i nic z tego :-(. Małż mnie prosił a ja odmawiałam... Widzisz nie wiadomo, czy jakby był na stałe to miałabyś z niego "pożytek" ;-)
Mój małż dobija mnie tekstami do znajomych, że "czekamy". Zapierdzielam jak głupi osioł, torba nie spakowana, mnóstwo jeszcze do załatwienia, zrobienia, a on, że "czekamy". Piana mi wtedy na usta wyłazi.....
To typowe dla facetow :|Yovita, nie chodzi o to, ze on nic nie robi, bo robi ile może, ale nie widzi co ja robię i ile zasuwam, ze akurat na czekanie to czasu nie ma zupełnie
ehhh kochana ja chcę i co z tegowłaśnie o tobie pomyślałam zobacz mój suwaczek - seks..... nawet jakbym chciała to niemam z kim, ale tobie też się za chwilę zmieni na taki hehe
A moj maz sie boiehhh kochana ja chcę i co z tego![]()
przydalaby sie im taka szkola zyciaMarzy mi się 5 dni w szpitalu, niech sobie poradzi sam ze wszystkim, niech odczuje "lekkość bytu"