agatakat
Fanka BB :)
holly wspolczuje niewyspania
Nasza Malutka dzisiaj przespala w nocy 4 i pol godz (po raz drugi to sie zdarzylo), ale ja juz nie spalam pol godz zanim sie obudzila bo slyszalam jak sie kreci 
w ogole z tym spaniem to ja sie nastawiam tylko na dziecko i np dzisiaj, moja mama weszla do domu na gore po schodach, rozebrala sie i dopiero jak mi nad glowa stanela to sie obudzilam
a jak by Mala tylko baka puscila albo mruknela to ja od razu na nogach jestem
i teraz znowu o nas, do doswiadczonych mam (albo i nie
) : nasza Malutka charcze/gulgocze.. wyczyscilam nosek frida (nic nie wylecialo) i juz nie wiem co dalej, w pon zapisze i siebie i ja do lekarza (ja mam chyba jakas infekcje moczu albo cos)..
ja urodzilam sie z niewyksztalcona krtania i przez pare miesiecy 'swiszczalam jakby ktos mi gwizdek wsadzil' tak jak to mowi moja mama..
ale nasza Malutka bardziej gulgocze, i to nie przy przy spaniu ale zaraz po zjedzeniu...
jeszcze podejrzewam ze moze ma gesta sline/albo nie do konca sie oczyscilo gardelko po porodzie.. ???????
dodam, ze spi spokojnie, czuwa po pare godzin, placze standardowo jak chce jesc, albo spac a my jej zmieniamy pieluche
nikusiaaa wlasnie przeczytalam opis Twojego porodu.... dzielna kobieta z Ciebie
gratuluje! gratuluje takiego odwaznego meza!! super!
w ogole z tym spaniem to ja sie nastawiam tylko na dziecko i np dzisiaj, moja mama weszla do domu na gore po schodach, rozebrala sie i dopiero jak mi nad glowa stanela to sie obudzilam
a jak by Mala tylko baka puscila albo mruknela to ja od razu na nogach jestem i teraz znowu o nas, do doswiadczonych mam (albo i nie
ja urodzilam sie z niewyksztalcona krtania i przez pare miesiecy 'swiszczalam jakby ktos mi gwizdek wsadzil' tak jak to mowi moja mama..
ale nasza Malutka bardziej gulgocze, i to nie przy przy spaniu ale zaraz po zjedzeniu...
jeszcze podejrzewam ze moze ma gesta sline/albo nie do konca sie oczyscilo gardelko po porodzie.. ???????
dodam, ze spi spokojnie, czuwa po pare godzin, placze standardowo jak chce jesc, albo spac a my jej zmieniamy pieluche
nikusiaaa wlasnie przeczytalam opis Twojego porodu.... dzielna kobieta z Ciebie
Ostatnia edycja: