reklama

Listopad 2010

Anbar- ale masz fajnie:) mój maluszek od kilku dni uznaje tylko cyca na uspanie...jak jest zmęczony to kwili na jedzenie, dostaje cyca, 2 minuty i juz śpi... próbujemy ze smoczkiem, ale on go nie znosi;/

reklama
i Violett tez sie dawno nie odzywala

my pierwsza rozmowe przeprowadzilysm ydopiero dzisiaj ;) i tak jak juz gdzies pisalam to Amanda woli gadac do obrazkow na scianie albo do okna niz do mamy :))

A moja Julcia nie guga :( Czasem powie ooo i to wszystko. Nie przewróciła się jeszcze na bok. Ale czekam cierpliwie, już się nie martwię. Każdy maluszek rozwija się sowim tempem i się tego trzymam :)

Anbar- ale masz fajnie:) mój maluszek od kilku dni uznaje tylko cyca na uspanie...jak jest zmęczony to kwili na jedzenie, dostaje cyca, 2 minuty i juz śpi... próbujemy ze smoczkiem, ale on go nie znosi;/

A bo zanim zaczął sam zasypiać, to bez cyca ani rusz. Ja już swoje z nim odleżałam z cycem na wierzchu, więc teraz czas na lekką samodzielność mojego syneczka :-D

Jeśli chodzi o guganie, moje dziecko potrafi być bardzo gadatliwe. Gada ze mną, z tatą i z lampką nocną ;-) A wczoraj został z moją mamą na około godzinę i moja mama przysiega, że jak się mały obudził to pierwsze co powiedział to było: "ma".
Tak generalnie to się mój synek nauczył wołać, jak sie obudzi to zamiast jak dawniej w ryk, on najpierw grzecznie woła jedną sylabą.

Moja cora też już mówi ;) Z dnia na dzień jest coraz rozmowniejsza i nie pogardzi żadnym rozmowcą, z tapetą wlącznie :0
W ogóle jest cudowna

tylko ja mam dziś paskudny dzień, po prostu beznadzieja. Czuję się najgorszą matką nna świecie, że wszystko robię źle i wszystko jest nie tak
poryczałam się, naamrudziłam i nie przechodzi...

u nas snieg stopnial wiec dzisiaj bylysmy na spacerku, a takto to tylko w weekend jak tata byl w domu. w ostatnim tygodniu czesciej nawet na tygodniu bo T. mial tydz wolnego i robilismy Mala w samochod i do centrum jechalismy albo gdzies, bo kolo domu byla szklanka

Mój synek od sylwestra zrobił się strasznie gadatliwy, zwłaszcza wieczorem :) Potrafi od 18 do 20 leżeć i rozmawiać z lampą a jak się znudzi to ze mną. Najlepiej mu wychodzi litera B, potrafi ją z 3 razy powtórzyć (takie B B B) albo wyglądające jak wzdechnięcie "Aguuu" :)

Na spacery narazie nie wychodzimy po pogoda u nas albo super mroźna albo cały dzień padający śnieg nam to wyjście uniemożliwia :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry