Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was wszystkie
mam pytanie czy któraś z Was brała w ciąży UROSEPT? Bo mi lekarz przepisał bo wyniki z moczu wyszły nie za dobre... W ulotce napisane że w czasie ciąży nie jest wskazane, cztałam skład- same zioła. No i nie wiem... Brać czy nie? Narazie popijam herbatę z żurawiny...
Ja wczoraj na poczekalni usłuszałam, że jak boli cię podbrzusze z prawej strony( na początku ciąży) to na córcięSą kobietki które biorą urosept w ciąży na BB.
Dzisiaj od kobietek w innym wątku "usłyszałam", że przy córci serduszko bije szybciej. A dokładniej to że jak jest koło 160 lub więcej to może to wskazywać na dziewuszkę.
Czy spotkałyście się też z czymś takim ?
Pewnie nie ma na to reguły, ale ciekawa jestem czy tak może być.
Witaj ViolettWidzę że Twoja fasolka jest tylko dzień młodsza od mojej
![]()
Ja wczoraj na poczekalni usłuszałam, że jak boli cię podbrzusze z prawej strony( na początku ciąży) to na córcię![]()
![]()
![]()
Mysza tak tez myślałam , że mogę to brać ale baba w aptece powiedziała , że muszę każdy lek konsultować z lekarzem , więc zaopatrzyłam się w Aktivie, maślanki, jogurty i kefirki :-). Ale brzucho i tak jest duży przez te wzdęcia :-(