Witam
Wiosennie się robi, chociaż weekend ponoć deszczowy, a tak na spacer chciałam się wybrać. Niestety magisterka czeka i muszę ja co jakiś czas uaktualniać, bo się całkiem rozleniwię
Dziś 3 dzień jak mnie kibelek nie wzywa, ale nie łudzę się, że mi przechodzi, bo zwykle wraca ze zdwojona siłą. We wtorek za to chyba z 7 razy przytulałam się z porcelaną. Myślałam, że się wykończę. No cóż, taki nasz los
Następną (2) wizytę u ginki mam 19 kwietnia. Usg na 27.04 (wtedy będę w 12t3d). Czy powinnam była zaznaczyć, że chcę usg genetyczne, czy może raczej sami mi je zrobią biorąc pod uwagę wiek ciąży?
Biorę Folik, ale wczoraj dostałam "w spadku" od siostry (nie wiem, czy pisałam, ale zostałam ciocią 23 marca

) Falvit. Na razie wstrzymam się z braniem tego drugiego, bo zawiera już kw. foliowy. Zapytam gina, czy mogę brać 2 na raz. Pewnie też po wynikach badań, które robiłam parę dni temu sama mi coś zaproponuje (lub nie

)
Dziś się dowiedziałam, że kuzyn na 90% będzie miał syna (żona jest w 17 tyg), znajomi też synka, no i siostra urodziła ślicznego chłopca. Nam prorokują dziewczynkę, bo coś za dużo tych chłopców

, chociaż dziadek od mojego taty strony miał dotychczas 3 prawnuczki

Dziadek od mojej mamy strony 2 prawnuczki. Siostra przełamała feministyczny ruch